/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +6
    abi küçüklüğümden beri saklambaçla büyüdüm ben en sevdiğim oyundu. giberim wolftedıbını da knig... yok aq bunu gibemem daşşam yetmez knight reyize de... Sonuçta severdim saklambaçı.

    Neyse lise 3 üm hiç unutmam bedende mal mal oturup muhabbet ediyodu benim yaşıtlarım (hepsi mal ama napam a mk mamul bu.daha zeki adam yok bendne başka)..Dedim ki 'hadi lan saklambaç falan oynayak'.

    -Mal mısın yaa.
    -De sixtir git mk AS;iD:A

    Gibisinden anırdılar. Neyse benim özgüvenim de çok sağlamdır açıkcası. Gittim kızların yanında 'kızlar saklambaç oynayalım mı?' dedim. Kabul ettiler sınıfın kızlar da sağlamdı hacı yalan yok mk..
    Sonra bi baktım kızlarla saklambaç oynuyoruz benim kekolar da bankta oturmuş olmayan ziklerini kaşıyolar falan kız muhabbeti ediyolar belli ki... Neyse 2. dersin başında geldiler 'biz de oynayabilir miyiz ?' diye sordular kızlara. Bana soramıyolar tabi. Sınıfın en taş kızı .'mosby'e sorun valla' dedi. Benim kekolar bana resmen ağlar gözle baktılar aq am için yapmıcakları yok... 'Tamam lan oynayın saklambaç' dedim.. Sonra kızlara döndüm 'kızlar biz napalım. yakar top oynayalım mı?' dedim. Kızlar olur dedi. Gittik diğer tarafa.Bi baktım kekolar saklambaç oynamıyo.. Oturdular yine banka... Böyle de ibina biriydim liseliyken..ne günler yaw..
    ···
   tümünü göster