/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +166 -18
    1- Anancılar silinmeli başta. Sözlükte o kadar akıl yaşı -66 olan anancı saygısız köpek var ki, sayamıyorum. Hepsi silinsin.

    2- Kendini ifşalayanlar:
    Bunların başında inci ve okati nickli şahıslar gelir. Bu ikiside dahil olmak üzere hepsini silin

    3: Ortaokullular
    15 16 17 ve 18 yaşındaki kardeşlerim en azından bize ayak uydurmaya çalışıyor. Diğer aşağısı ise tek entryleri anan zaa xd.. Hepsi silinsin.

    4- Kendini sansürleyen andavallar:
    Bu zeki kardeşler gibe gib, züte züt, huurya huur yazar (Giriş yapmayanlar şu anda gibe gib züte züt huurya huur diye okuyacak ahahahahhah). Hepsini silin.

    5- Çalıntı Entry Yazanlar:
    Bu arkadaşlar tarih öncesinden kalma, unutulmuş hikayeleri copy paste yaparak yazarlar ve trend olurlar. Bazı yüzsüzler ise aynısı açılmış ama ilgi görmemiş başlıkları copy paste yaparak ilgi alıyor. Hepsi silinsin.

    6- içest huur Çocukları:
    Bunların hepsi asosyal ve yalancı, bunu biliyoruz ama "Kuzenimi gibtim, Yengemin içine boşaldım, Ablam zütümü parçaladı, Babamla yaşadıklarım" gibi hikayeler yazanlar silinmeli.

    7- Cinlerle yiyişen yalancılar
    Ulan bunlar yüzünden evin her yerine nas suresi astım. Yalan söylediklerini biliyorum bunların ama yine de insan korkuyor. Pgibolojim bozuldu amk. Bazı güzel gerçekçi yazan yazarlar var ama bazıları cin bana verdi kafası yaşarlar. işte onlar silinsin

    8- inançlara hakaret edenler

    Çok görüyorum bunları. Hz. muhafazid'e, Allah'a, Kuran'a küfür eden saygısız köpeklerden tutun, ateistlere islamı tanıtacağım diye küfür eden, inançlarına saygısızlık edenlerin hepsini silin.

    9- Reklam yapanlar

    Her entry nin altına gelerek (bekeze: babam beni gibti) gibi başlıklar açarak o saçma başlıklarını zorla okuturlar. Sözlükteki tek amacın trend olduğunu sanarlar. Hepsi silinsin.

    10- Küçük kardeşlerimize küfür edenler

    Elbette çoğu dalga geçiyor fakat ciddi ciddi sövenlerde var.
    Çocuk dert yanıyor orda abilerim 2k lıyım diye. Bazı delikanlılar yardım ediyor ama bazı huur çocukları 2k dan sonrasını okumadım gibtir git sözlükten gibi şeyler yazıyorlar. Sonra vay efendim gelecek nesil neden böyle... Siz onlara örnek olmanız gerekirken yaptığınız şeylere bak. Hepsi silinsin.

    Edit: Sozlukte cok fazla saygili kardesim oldugunu farkettim duzelttim. Kusuruma bakmasinlar
    ···
   tümünü göster