/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +51 -4
    Çılgın binali kızları coşturuyor
    ···
    1. 1.
      +3 -13
      @1 yav kardeşim siz düşünürken beyninizi askıya mı alıyosunuz? Eleştirip eleştirip sen ne yaptın diyince ben mü değiştiricem diyonuz. Lan köprü, yol yapılmadan önce bu ülkede bişey yapılmıyoduki. Adam bunu görünce bunların bişey yapmaya çalıştığını anlıyo oy veriyo. Sen hala mokorno doğotoyolor de.
      Savunduğun parti hangisi bilmiyorum. Ne yaptı bu ülke için? Yurtdışında adamlar Erdoğan'a saygı gösterdikçe bizle eğleniyolar diyosun kendi başkannı aşağılıyorsun. Buna son verin. Erdoğan seçildiyse ona saygı duy. Kılıçtaroğlu seçilirse ona.
      Ne zaman bu ülkede kendi düşüncesiyle uyuşmayanı yobaz, gerici, solcu, Atatürk'çü diye ayırmaktan vazgeçiceksiniz.
      Not: Atatürk dahil bütün atalarıma saygı duyarım. Ve ayrıca Türkiye'nin başına son zamanlarda gelmiş en büyük lider de kuşkusuz Erdoğan'dır. Elbet hataları oldu ama yaptıkları bence kat kat fazladır.
      Not2: Şimdi bana gelip ayakkabı kutusu filan demeyin güler geçerim amk. Yürütücek adam dış borcu %91 den %33 e indirmez. Diyelim indirdi öyle 2-3 milyon çalmaz milyar dolarları bulur rahat olun.
      ···
      1. 1.
        -1
        Bunuda ekleyin tedasinbenaq gibi huurlar gibilmedikçe liderlerine sövmeye devam ederler = bu ülke geriler
        ···
      2. 2.
        0
        tedasinag yi mel gibsın ben gibimi bile sürmem
        ···
      3. 3.
        0
        liderlerine sövmeye devam ederler ne orosbu çocuğu ülkede lider mi var. adamın metot basit hem islam devleti olalım diyor hem de bi yandan demokrasiyi savunuyor dini kullanarak sizin gibi elemanları da bir güzel fino köpeği yaptı
        ···
      4. 4.
        0
        sende harbi gomezmissin
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster