/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +5 -1
    Ata'nın kelime manası babadır. Atatürk de Fatih de Oğuz Kağan da manevi baba olarak görülebilir, hiçbir sıkıntı yok. Atan Atatürk değil gibi gibik bir laf olmaz. Ayrıca Türkiyedeki Türklerin çoğu Oğuz olsa da hepsi Oğuz değildir.

    Onun dışında bir diğer saçma şey de inönü'nün darbe yapması... aga sen salak mısın? Harbi amk nasıl inanabiliyorsunuz her okuduğunuza aklım almıyor. 1925'te ismet inönü'yü başbakan yapan Mustafa Kemal'dir ki meclis zabitlarinda mevcuttur, hepsi de orijinal metinlerdir. Osmanlıcan varsa girip okuyabilirsin. Böyle komplo teorileriyle açtığınız azıcık da olsa mantıklı başlıkları tak etmeyin.
    ···
    1. 1.
      -1
      Hahahahaha bu yüzden mi inönü M. Kemal öldükten 1 hafta sonra M. Kemal'in kovduğu herkesi ankaraya cagirdi chp de krallar gibi yasatti? Bildiginiz tek sey resmi tarih zırvalıgı. G. Kurmay Arşivlerine bi girin.
      ···
      1. 1.
        0
        Oğlum beynin sulanmış lan, yazık, azıcık Atsız, Ortaylı, inalcık, Köprülü gibi hakiki tarihçi oku da kendine gel lan. :d "resmi tarih" zirvasini bi oktancılar bi de mıstıroğlucular kullanıyor he haberin olsun. :d
        ···
      2. 2.
        0
        Hahahaha atsız öyle mi? Diyorum ya hepsinin kitaplarında verdiği bilgiyi 1 G. Kurmay Arşivindeki dosya dağıtmaya yeter. Hep aynı fikirlerin kitaplarını okursanız onların istediği adamlar olursunuz. Son 100 yıldır çıkan Türkçülük akımına kapılmaktansa 2000 yıldır var olan Türklük Vizyonuma diz çökerim.
        ···
    2. 2.
      0
      Oktan denen komplo teorisyenini okuyormuş aga adam, ne desek boş :d
      ···
    3. 3.
      0
      Oktan okuyorum mu dedim? Cümle 3 kelimeden fazla olunca anlamıyorsunuz dimi?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster