/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    uzun soluklu bir yaşam hikayemle karşınızdayım gençler.

    2005-2006 dönemlerini bilen bilir o yıllar bir genç olmanın hevesini. Ceza - mode xl - norm gibi mc lerin yükseliş dönemi sokaklarda break dance yapanlar , graffiti dolu heryer tam gangstalaşma dönemiydi gençlerin :D herkes bir ortamda , her ortamda uyuşturucular , hiphop , gangsta rap West side Türkiyede yükselişte tabi herkeste farklı tribe girdi o dönem bir çoğumuz da dahil.
    eve doldurmuştum muştalar beyzbol sopaları falan her biri için ayrı azar yerken birde bol kıyafetlerim dolayısıyla fırçalanıyordum ( hepinizin sorunu olmuştur o triplerden geçen tayfa size sesleniyorum :D )

    ee gün geçmiyorki chantellex eve bol bi kıyafet almasın. bir gün partiden dönüyoruz ve saçım hayli uzun olduğu için arkadaşlar tarz olacağımı söyleyip örgülettirmeye ikna etmişti ve örgülettirdik taşaklıda olmuştu göğsümede dövme yaptırmıştım o gece var yok tüm parayı bitirmiştim. o günde çok taşaklı dizlere kadar uzanan bol bi kıyafet almıştım kumaşı falan harikaydı ergenlik hayallerimle.
    sabah kalktığımda düşündüm dövmemin olduğunu babamlara söylesem gibecekler bari 18 e kadar saklayım tek eve çıkıncada söylerim diye düşündüm. koskocaman bir dövme hatırlamıyorum bayağı içkiliydik umarım. son günlerde yine sardım fakat acıdan korkuyorum yinemi içsem acaba o günkü gibi :D
    neyse bunu 2-3 ay sakladım
    ···
   tümünü göster