1. 1.
    +5 -2
    Evet beyler acı bi gerçek var şu amk yerinden bi çıkıp etrafa bakınayım dedim biraz takıldım diğer sözlüklerde en başta yaş ortalamasını buram buram hissediyosunuz beyler korkunç ama gerçek inci sözlük yıkılmış ölmüş durumdadır aklınızı fikrinizi körertmeden şu sözlüğe iki kürek toprak atıp çıkın derim.Ha iyi yanlarıda var görsel olarak zengin ve başlıklar kategorileştirilmiş vaziyette faydalı başlıklar çıkıyor oda 40 yılda 1 aq ama lakinki embesil yuvası buralar.. iyi yorumlamam bukadar.
    Peki uludağ ve ekşi sözlük ne durumdadır diye soracaksınız tabiikide o konuda hem fikiriz inciden kötü olmasın kendi çapında yannan gibi sözlüklerdir en iyi sözlük ölü sözlüktür takılmayın sözlüklerde çıkın dışarı hayatın doğrudan yaşayın . aklı başında her panpamı tenzih ederim...
    edit:bide şu var inci sözlük gerizekalı taklidi yapan zekilerin yeridir felan diye bi laf var amk gerizakalı taklidi yaparken memlekette ne kadar gerizekalı varsa sözlüğü gerizekalı kisvesi sanıp bu çatı altına doluştu amk yapmayın !
    ···
   tümünü göster