/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +12 -1
    Başladık izlemeye ben sürekli bira içiyorum ni tak anlamadım amk filminden hep kötü son sonra beklediğim gibi çıkmadı züt oldum.

    incir reçelini izlemeyen arkadaşlar yani ikincisini.

    izlemeyin beyler çok sağlam bir baş yapıt sürekli sex var bir kız var oğlanı seviyor oğlan ölen sevgilisini gibemediği için üzülüyor sonra aralarında geçen hikaye anlatılıyor.

    Neyse kız baya duygulandı yatdı omuzuma ve ağlamaya başladı. Ağlama boşver falan dedim ulan bu bir saldırmaya başladı hayatımdan şu oluyor şu bitiyor diye yapıştım dudağa yoksa susmaz bu.

    Baktı bana yatağına geçelim burda zeus var dedi aslında görmesi umrumda değildi ama zeuza güvenmiyordum oda gibmeye kalkabilirdi.

    Gittik benim odaya kapıyı kilitledim huur çocuğu kapıları da açabiliyor. Neyse malum iş beyler iki posta yaptım bıraktım. Buna döndüm inanılmaz bir şey sordum. Gusül nasıl alınır dedim. Bana baktı ciddi misin sen?

    Son derece ciddiyim nasıl alınıyor? Gel dedi gittik yukarı bi postada orda gibtim. Sonra tarif edip çıktı o yalap şap aldım Allâh kabul etsin sonuçta önemli olan niyet. Neyse kızda girdi işim olduğunu falan söyledim sen aşağıda onunla kal biraz bak ben 2-3 saate gelirim dedim iyi dedi.

    Neyse çıktım selimlere geçtim.
    ···
   tümünü göster