/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +2 -2
    Ve bunların hepsini cennet vaad edilmeseydi belkide (belkide diyorum çünkü seni tam anlamıyla tanımıyorum önyargıyla yaklaşmam yanlış olur, bir varsayım sadece) yapmayacaktın. Ayrıca biz ateistlerin sorunu seninle değil ki.Biz sizi düşman olarak görmüyoruz. Düşman olarak gören sizsiniz(genel olarak, şahsi değil).Bizim sorunumuz bize inanç özgürlüğü tanımayan ve din üzerinden insanları kandıranlarla, para kazananlarla.

    Ayrıca size düşman davranan ateistler yüzünden her ateiste karşı olmanız. Suç işleyen müslümanlarla senin gibi iyi kalpli müslümanları bir tutmakla aynı şey değil mi kardeşim?
    ···
    1. 1.
      0
      kac ateist tanidiysam sirf muslumanim diye bana dusman oldu amk hiristiyanlik da din hem de sacma zirva bi din ona bile saygi duyuyo huur cocuklarinin derdi muslumanlikla neyse surekli islama satasiyolar. sen boyle misin bilemiycem ama kimi tanidiysam boyle
      ···
    2. 2.
      0
      kimsenin sana düşman olduğu yok hatta inanmadığın için dine kufrwdebilirsinde bu senin küçüklüğüne olur tabiki karşılığinada alırsın inanmıyorum demek yeterli olur bence ama çok fazla ileri gidip allaha dine kitaba kufredildimi bende dayanamam
      ···
    3. 3.
      0
      sadece şunu söylüyorum bu altinci nin ilk kuralını oku bakalım ne diyor. Ayrıca sizin dininiz neden eleştiriden muaf.Siz bir ateisti istediğiniz gibi eleştiriyorsunuz, alenen hakaret ediyorsunuz ama biz eleştirince hemen hakaret oluyor.Siz hakaret olarak algılıyorsanız bu sizin sorununuz. Ayrıca ülkede ateist olduğumuz için bir çok konuda haksızlık görüyoruz ama bunlardan haberiniz yok. Ayrıca ben ateist olduktan sonra ne kadar müslüman arkadaşım varsa neredeyse hepsi benimle arkadaşlığını kopardı.Bir kaç müslüman arkadaşım kaldı sadece. Hatta hiçbir laf etmediğim halde. Aslında iyi oldu. Benimle değil dinimle arkadaşlarmış. Ayrıca tekrar söylüyorum.Siz her ateisti bir tutarsanız bende sizi ışidle bir tutarım.Bu ikisinin hiçbir farkı yok çünkü.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster