/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +336 -35
    Gerçekten çok farklı bir bakış açısı kazandırıyor insana. Bizzat yaşadığım bir olayı anlatayım.

    4 Arkadaş gidiyorduk arabayla. Karşımızda bir araba ama kadınların seveceği türden küçük bişey. Uyuz uyuz ortalamış gidiyor zaten. Arkadaşım hay sizin gibi kadın şoförlerin... dedi. Hemen lafa atıldım o arabadaki kişi erkek 50TL'sine iddiaya girelim mi dedim. Erkek adam böyle mi kullanır lan dedi! Neyse girdik iddiaya. Korna filan çaldık sağ şeride geçti. Solladığımızda bir baktık harbiden erkek lan bu!

    Hemen 3'üde nasıl bildin olum diye sordu bana. Benim yüzümde bin gülüşü. Arabanın arkasındaki bebek yastığından dedim. Hadi ordan bize gazel okuma anlat artık dediler.

    O tür yastıklar genellikle bebek uyutmak için kullanılır. Yani elimizde bir çiftimiz var. Muhtemelen uzun yola gidiyorlar. Bebekle ilgilenmek için kadının arka koltukta olması lazım.Bir adamın bebeği sallaması çok kolay olmayacağı için bir erkeğin arabayı sürdüğü çok bariz.

    Hepsi apışıp kaldılar. Biraz yavaşlayıp dikkatlice bakınca harbiden bebek ve bir de kadın vardı.Mal gibi baktılar yüzüme hadi lan ordan filan diyorlar hala inanmak istemiyorlar.Ama sonuçta kopardım 50 lirayı binten.

    edit: benim gibi sherlock dizisini izleyen panpalarım baş göstersin (bkz: mesut komiser cosplay)
    ···
   tümünü göster