/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5
    Ben bunu söyledim Güzelliğe ama hiç beklemediğim bi cevap aldım bana kendimi hazır hissetmiyorum dedi. Sebebini sordum anlatmaya başladı meğer bunlar daha iyi günlerimizmiş

    Güzellik anlatmaya başladı o anlattıkça ben sinirleniyorum tepki veremiyorum. Meğer herşey eski sevgilisi olcak o muallak yüzünden olmuş. Eski sevgilisiyle baya ciddi uzun bi ilişkisi olmuş. Kendi aralarında bayağı yaşanmışlıkları olmuş yuzuk falan almişlar cocuk cok kiskancmis babasi haricinde baska erkekle bile gorusmuyomus falan.

    Herneyse Iste nasil olduğunu soylemeden bir gun ayrildik dedi bana kendisinin fotografinin hala odasinda asili olduğunu ve yeni tanıştığı kızları bu kim diye sorduğunda kuzenim diye tanitiyomuş falan. Bu kiz bunlari nerden biliyor derseniz anneleri cok yakinmis o zamanlar bunlar konusmasada anneleri konusuyomus annesi anlatmis iste o yuzden de guven sorunlari yasiyormus falan. Tabi bana burda da doğruları anlatmadı doğruları demeyim de konuyu tam anlamıyla anlatmadı ama inandım yinede inandım.
    ···
   tümünü göster