/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1219 -69
    Türkiye'de Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu, kısaca tüm takım taraftarları seni severdi. Fakat biz Fenerbahçelilerde farklı bir yerin var be kaptan. Seni koşmuyor diye gönderenler utansın. Şimdikiler koşuyor da ne oluyor? Senden sonra ruh kalmadı be kaptan. Statlar boş, takım ruhsuz, Kadıköy sessiz...

    Biliyorum, arada izliyorsun ve üzülüyorsun durumumuza. Tüm ekibi toplasan da tekrardan gelsen ya kaptan. Ersun'u, Webo'yu, Emre'yi, Kuyt'u, Baroni'yi, Egemen'i, Gökhan'ı, Caner'i toplayıp gelsen ya. ihtiyacımız var onlara be kaptan. Kadıköy ruhu her birinizle daha da azaldı. Her biriniz gittiğinizde Kadıköy ruhundan da bir parça zütürdünüz. Artık o eski derbiler, eski futbolcular, eski ruh yok be kaptan.

    Fakat seni gönderen diktatör hâlâ tepemizde. Herkesi gönderdi be kaptan. Seni, Caner'i, Gökhan'ı, Egemen'i kısaca yüreğiyle oynayan herkesi gönderdi. Gidenlerin yeri dolmadı ama en çok da senin yerin dolmadı be kaptan. Şu yaşında gelsen bunlardan daha iyi oynarsın.

    Sana Kadıköy'de jübile yapmayı çok görenler utansın be kaptan. Senin suçun değil bu. Sana yıllarca emek verdiğin, kupa kaldırdığın kulüpte jübile yaptırmayanlar utansın. Ama umuyoruz ki seni bir gün yine Kadıköy'de göreceğiz.

    Doğum günün kutlu olsun doktor!

    Edit: Bu başlığın tutacağını hiç düşünmemiştim. Hepiniz adamsınız. Büyük kaptanın doğum gününü kutlayan herkese teşekkürler.
    ···
   tümünü göster