/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +16
    Hazırlığı atlamıştık. Önümüzde dört yıl vardı. Sonra evlenecektik. isteğe özel program kodlayarak geçiniyorduk. Az para da kazanmıyorduk. Üniversiteyi bitirince bir hayalim vardı. Yurt dışına çıkmak. Özellikle Amerika'ya. Gamzem de istemişti. Yeni bir hayat, yeni insanlar... Odtü güzeldi ama değişikliğe ihtiyacımız vardı.

    Bir gün aklıma takılmıştı. Neden şimdi evlenmiyorduk ki ? Neden okulun bitmesini bekliyorduk. Zaten aynı evde yaşıyorduk. Beraber yer içerdik. Her şeyi birlikte yapardık. Büyük gün gelmişti. Orta fiyata iki alyans almıştım. Evlenme teklifimi yapacaktım. Eve geldim. Gamzem oturmuş bana film arıyordu. Bir öpücükten sonra yüzüğü çıkardım ve parmağına taktım. Artık tamamen tek bedeniz dedim. Çok mutlu olmuştu o an.

    Yıllar aktı gençler, ailem benle gurur duyuyordu tüm yaptıklarım için. Üniversite de bitmişti. Bizim için Amerika zamanı gelmişti. Benim zaten vize sıkıntı olmuyordu. Gamzeme de almıştık. Kaliforniya'ya yerleşecektik. Dediğimizi de yaptık. Yüksek lisans için başvuru yaptık. Kabul edildik. Hem okuyorduk hem çalışıyorduk eskisi gibi. Artık karışanımızda kalmamıştı.
    ···
    1. 1.
      0
      Yeni bi melisi kaldiramayiz yapma birader kes hikayeyi
      ···
    2. 2.
      0
      ulan o hikaye neydi be
      ···
   tümünü göster