/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +50 -2
    Evet torunlarım başlamadan önce kendimden bahsedeyim. 60lı yaşlarda bir teyzenizim ve bayram için oğullarım ve kızımın yanına gidiyordum. yanım boş olduğu için yayılmış elişimi örüyordum. ta ki o gavurun dölü gelene kadar...

    Tipinden ve davranışlarından acele ile çıktığı belliydi. üstü düzensiz, terli ve darmadağındı. Koridorda ilerliyordu ve kağıdına bakarak selam verdi. oturdu yanıma. klagib gençleri bunaltma sorularıma çalıştığım için hemen sormaya başladım, aynı zamanda elişimi de yapıyordum.

    ilerideki güzel bir hanım kızım vardı. Bunlar arada bir bakışıyordu. Beyle benim tanışmamız aklıma geldi. Görücü usulüydü ama olsun..

    Bi mola verdik, orda oğlan uyanmadı ben de acıkmıştır diye ona kraker ikram ettim. Almadı, ben de "ye oğlum sen gençsin" gibi klişelerimle bilerek onu sinir ediyordum.

    Ardından birden bir koku aldım etrafıma bakındım koku arkadan geliyor gibi geldi. Arkama baktım onlar da burnunu tıkıyor. Neyse dedim geçti zaten. Ardından çocuk sıcak olmasına rağmen çantadan bir ton kıyafet çıkardı. "Oğlum napıyorsun?" dedim. Üşüdüm teyze falan dedi. Elişimin sonuna geliyordum. Artık torunumun patiği hazırdı neredeyse. Birden bir koku..!

    Baktık ki bi koku var. Yine osuruk sandık ama bu artık farklı birşeydi. Sonra anladık ki bizim oğlanın fıraktı giresice zütünden damlıyor! Birden bir çığlık geldi.. "ayol bu nee!" yeni nesil işte. Oğlan da utandı. Tabi utanacak. Galiba ceviz yemis diye tahmin ediyorum. Hemen koşarak arabadan inmek istediğini, dayılarının arkada onu alacağını söyledi. Baktık ama arkada araba yoktu. Otobüs devam etmeye başladı, biten patiği çantaya koyacakken ne göreyim. Oğlan bütün telefon, cüzdan, büyük telefon (siz leptop mu teptop mu diyorsunuz) dedim oh oh bizim torunların bayram harçlıkları da hazır.

    Nedir bu teknoloji diye bakayım dedim. Telefonu çıkardım ve en başta inci sözlük uygulamasını gördüm. Pek yaşıtım olmasa da bana kocamı hatırlattı. Varana kadar burada biraz oyalandım. Küfürlü konuşmasanız ah evladım bi de.. çok ayıp çok!

    Heh oğlum, ne dediysem yazdın demi? Tamam şimdi yolla bu yazıyı. Allah razı olsun, al şunu kendine dondurma alırsın. Hadi gönder bakalım...
    ···
   tümünü göster