/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    Sözlükte geziniyorsunuz. IQ seviyesinin ne kadar yerlerde olduğunu görebiliyorsunuz. Sırf trende gireyim, şuku kazaniyim puan artsın ayağına aptalca başlıklar açıyorsunuz. Mesela adam başlık açmış mal mal sıralamış:
    -Kürtlerin hepsi teröristtir: Gidip saydın mı amın evladı? Doğuya kaç kez gittin mesela? Sivastan öteye kaç kez gittin mesela? Seçim sonuçlarına bakın amk. O oyların zorla alındığını bilmiyorsanız gibtirin kapatın hesabınızı mağaranıza geri dönün amk.
    -Girin youtube'a verilen şehitlerin cenaze videolarını açın bakın. Kürtçe ağıt yakılan cenazeler var. Ben onlarca kürt olupta asker polis olan insan biliyorum.
    -Starbucksta aptalca gezen onun bunun altından kalkmayan yozlaşmış türk kızlarını görüp bütün türk kızları huurdur diyor mu kimse? O zaman gördüğünüz huur evlatları yüzünden hepsi aynıdır demeyin amk.
    -Eşek gibme işini kürtlere ithaf ediyorsunuz gidin herhangi bi anadolu iline köylerde günde ne kadar eşek gibiliyor öğrenin. Çorum mesela. Ölü bile gibiyor adamlar. Ben bunu görüp türkler eşekçi diyormuyum bre amk salakları?
    -Ha bu adam çirkin yüzlü kirli sakallı kesin kürt diyorsunuz ben bu tipte yüzlerce türk biliyorum.
    Sadece şunu söyliyeyim. içinden gectigimiz şu zor günlerde bile sulu salak entryler acacaginiza düşünün acaba ben ülkeye diğerlerinden daha ne kadar fazla katkı sağladım diye. Yeter amk evlatları
    ···
   tümünü göster