/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +1
    2023 erbakanın eseridir. Konuşmalarında yabancı mihraklar 50 yıl sonrasının planlarını yaparken bizim daha 5 yıllık gelecek planlarımız yok derdi. Eh erbakanın tarzında olmasa da kör topal reiste bir şeyler yapıyor. Dediklerini yapar yapamaz demiyorum ilk uçak gemilerini yapar ilk kez türkiye tümüyle kendi otomobilini üretecek hale gelir ülkede bir çok alandan gelişmeler olur ama gel gör ki bizim 15 yıl sonrası için gerçekleşme ihtimalini bile düşük gördüğümüz uçak gemilerinden abd de 10 tane var. Ama korkmayın öyle etkili bir şey değil. Uçak inip kalkıyor denize işte yüzen bir üs. Bize bir zararı dokunmaz. 4 tanesi evinde yatıyor. Diğerleri dünyaya yayılmış. Bir tanesi de 5 tane kruvazör ve 1 ana ağlatan gemisiyle birlikte akdenizin serin sularında ortalığın alev almasını bekliyor. Ya da kıvılcımın çıkmasını. Böyle bir senaryolarda alev alma işini onlar hallediyor zaten.

    Edit: Bende reis diye hitap ediyorum reise. Eskiden de pek sevmezdim zaten sıfatı. Yoksa milletin ağzına sakız olmuş bir şeyi söyleyecek durumda değilimdir.

    Edit2: Şu anda milletin elinde olan şeylerin hayalini kurarken hayalimiz gerçekleştiğinde kim bilir onlar daha neler yapacak. Tsunamiler çıkartan rüzgarın yönünü değiştiren aletlerle birlikte savaşlar daha eğlenceli olabilir. işte ele geçecek 20 milyon dolarda bitmiyor. Bu ülkede ki her bireyin yeteri kadar eğitim alması gerek ki aralarında ki cevherler heba olmasın. Tarihe yön verenler çoğunlukla okuyan insanların arasından çıkmaz. Çünkü çoğunluk okumayanlarındır.
    ···
   tümünü göster