/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2 -4
    Bak canım kardeşim son bir hafta calisarak 473 aldim gel anlatayim. Pek iyi bi puan degil biliyorum. Elimden geldigince yardimci olacagaim. Bak bi kere kendini YIRTMA. Sadece duzenli calis. Bu sana lisedede yardimci olur. Gunde 2 saat bilemedin 2.5 saat yeterde artar bile. Bak ben duzenli calismamamin zararini gordum hala da goruyorum. Bi aliskanlik olmadigi icin boslukta gibiyim. Bu sınavın okul sınavindan farksiz oldugunu kafana sok. Emin ol cok daha basit sorular. Hafif heyecan olur o isin tadi tuzu. Ama abartma. Daha ne sinavlar goreceksin. Kesinlikle rahat ol. Karikiz isini birak para kaybi. Dershaneye gidiyorsan su birebir ders olayi varmi bilmiyorum varsa ondan yap. Calistikca konu ekgibliklerini farkedeceksin zaten. internette tonguc falan var izle onlari. Her okul sinavindan once de izle. Son 1 hafta zaten her turlu izin alirsiniz. Dershaneden cikmayin ogretmenlerin gotune konu anlatmasi icin yapisin. Sabah ogle orda biseyler atistirin iste.
    SINAV ANI iCIN
    Ağlamak gibi bi sacmaliga girisme sakin. Konularin oldukca basit. Ben suanda keske teog zamanimda olsam keyif ederdim diyorum. Su lise varya illet bisey. Son derece rahat ol. Dikkatli ol. Heyecan yapma. Sakin sakin gir cik. Hicbir sinav onemli degildir (tabi calista)
    telafisi mevcuttur. Teogta yapamazsin gibarsin ygs lys de ortaligin aminakoyarsin. Ama teoga da cok calismalisin ilerde rahat olmak icin o da ayri. Sakin hicbir isini erteleme. Yani ne yarin calisirim de ne de ygs lys de hallederim de. Ilerde firsatin olmayabilir. gibinti olursa yaz ilgilenirim.
    ···
   tümünü göster