/i/Tespit

  1. 1.
    +327 -36
    Beyler herkes çavuşunu çok seviyor çünki hayatta ki tek gerçek dostu ve hayatta tek zevk veren şey çavuşları.

    Biz malafata sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı sayıyoruz ama amlılar bizden bazı yönlerde üstün.

    1- Amlılar ard arda 6-7 kez orgazm olabiliyor ve bizden kat kat zevk alabiliyorlar ama bizde orgazm olabilmek için malafata yarım saat süre harcıyoruz fakat 10 saniye bir zevk geliyor o kadar ondan sonra çavuş uykuya dalıyor. Ard arda fazla çekmek istesen bile en fazla 2-3 kez çekersin malafat soyulur.

    2- Dünyadaki en büyük acılardan birini ise erkekler çekiyor düşünün maç yapıyorsunuz haşlayıcı topu bilen bilir onun çavuşa bir çarptığını düşünün okurken bile içiniz gitti. Maç yaparken yarrağa gelme korkusu var, veya kilolu bir sevgilinizin olduğunu düşünün üstünüze oturmak istiyor bazıları hemen boşalırım der ama kadın malafatı dümdüz eder ağrır. Ama amlıların öyle bir derdi yok .

    3-Biz azdığımızda çavuş hazır ola geçiyor . Düşünsenize ülkede ünlü birisiniz kamera karşısına çıkıyorsunuz basın açıklaması yapmak için ordan bir muhabiri görünce malafat kalkıyor o utanç hiçbir şeyde yoktur . Bunun başka örnekleride var bir keresinde ailecek televizyon izlerken Shool ayak rekldıbını görmüştüm tam kendimi dizginlim derken Veet reklamıda çıkınca malafat uçtu ayağada kalkamıyorum evde akrabalarla birlikte oturuoz. takum gelmişti tuvalete yarım saat gidemedim.

    Bunlar amlıların bizden üstün tarafı birde bizim üstün tarafımız var ;

    1- Amlılar tuvalet olmadan bir yere çişini yapamazken biz malafatı farklı pozisyonlara getirerek ister sağa ister sola ister yukarı ister aşağı her yöne ateşleyebiliyoruz.

    2- Amlılar adet oluyor ama bizde bu yok malafatın gücü adına .

    3- Amlılar çocuk doğururken bizde bu dert yok sadece yapımında bir pay üsleniyoruz.

    4- Örneğin biri elinizi ayağınızı bağladı ve karşınızda bir düğme var basarsanız çıkabileceksiniz amlılar basamazken malafatı küçük bir hayal gücüyle kaldırıp düğmeye 3. kolunuzla basabilirsiniz.

    5- 2 elinizde doludur alışveriş yapmışsınızdır ve eve gelmişsinizdir . Arabadan paketleri almadan önce malafatı kaldırıp anahtarı üstüne asıyoruz ve elimize paketleri alıyoruz. Böylece ağızda anahtarla gezme derdi olmuyor.

    Benden bu kadar aklına gelen varsa yazın ekliyeyim. Emek var şukulayın bir zahmet kendim yazdım.

    EDiT:Resimdeki ne diye soranlar olmuş resimdekş adanalıların yemeği şırdan.

    EDiT:DEĞERLi KARDEŞLERiM NiCK6 DA GiRiN LÜTFEN (bkz: caizci31)
    ···
   tümünü göster