/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +4 -1
    teknik direktör adı dick midir ne halttır acilen ülkesine yollanıp alman ekölünün ülkemizdeki en başarılı uygulayıcısı sir c.daum takımın başına geçirilmelidir.

    yönetim acilen fesh edilip aziz yıldırım görevi bırakmalıdır. yerine efsane başkan ali şen, gürcan bilgiçli, rıdvan dilmenli, acun ılıcalılı sağlam ve kurt bir yönetim kurulmalıdır.

    takıma gelince, volkan apar topar emekli edilmelidir, fabiaonoya boşuna mı para ödüyoz aq ikinci kaleci mevkinde ertuğrul her türlü idare eder. sağ bekte van der wiel boşa saçılan milyonlar demek, önder turacı her türlü iş görür bu takımda hem bonserviside elinde herif 2008de cl de çeyrek final gören takımın sağ beki amk.sol beke uğur boral olmadı gökçek vederson her türlü iş yapar hiç macera aramaya gerek yok, başarıyı bilen adamlar bunlar. defans ikilisi baştan aşağı değişmelidir. luciano-servet ikilisi bu takımın vazgeçilmeziydi. acil dön çağrısına red yanıtı verebileceklerini zannetmiyorum. yedeklerede can aratla mustafa doğanı koydun mu al sana mis gibi savunma hattı. gibortılla kjaer safi ziyan boşuna para ödüyoruz bu adamlara. satılıp bütçe yaratılmalı.

    orta sahamız felaket aq tek iş yapabilecek topçu yok tamamı satılmalı olmadı sözleşmeleri fesh edilmeli. ozan tufan acilen bursaya baba evine yollanmalı salihe fethiyedeki macerasında başarılar dilenip souza apar topar ülkesine yollanmalıdır mehmet topal ise uygun bir bonservisla anadolu kulüplerine satılabilir.
    yerlerine ise maceradan uzak ayakları sağlam basan bir kadro kurulmalı. selçuk'un gençlerden gelmesi bi telefona bakar aq mehmet aurelio'yu ise acunun turnuvasında gayet formda gördüm. seçuk-aurelio ikilisine güvenilmeli. yedeklere haim revivo-bilal kısa ikilisi lig standartlarında gayet yeterli hem hücumda hem savunmada iyi işler yapabileceklerine inanınılmalı.

    solda allah var volkan şen gayet başarılı kaptanlık verilip yola devam edilmeli yedeğine ise bonservisi elinde olan ligin eski genç yıldızlarından gökhan emreciksin alınabilir.

    sağ tarafta eski kaptanımız takımın emektarlarından tuncay şanlı hem takımın gol yükünü sırtlar hem takıma ruh katar aq hindistanda mı zimbabvede mi nerde oynuyosa bulunup bonservisi neyse ödenip acilen takıma katılmalıdır. varlığı forma satışlarınıda patlatır.m.sov acilen araplara geri yollanıp emenike kabilesine def edilmeli.van persie ise ligi tanıyıp tecrübe kazanması için alanyaspora kiralanmalıdır. stoch tuncayla rekabeti açısından takımda kalabilir

    forvet hattında kadıköy boğası serhat akın ve 2003 sezonunun efsanevi forveti Vladimir Besçastnıh gerekli fedakarlıklar yapılıp takıma geri kazandırılmalıdır. yedeklerine ise zafer biryol yeterde artar bile aq herif bu ligin eski gol kralı yaşı ilerlemiş olmasına rağmen fiziksel durumunun van persieden dahi iyi olduğu kanaatindeyim.

    dediğim gibi beyler istanbulu yeniden keşfetmeye gerek yok. gerekli ve yerinde hamlelerle bu takım her türlü şampiyon olur. yoksa bu takımı kucaktan kucağa hoplatırla
    ···
   tümünü göster