/i/Tespit

  1. 1.
    +70 -8
    Ulan bir tek siz akp liler mi kendinizi müslüman falan zannediyorsunuz? Bakın biliyorum bunları söylemek doğru değil ama yine de söyleyeceğim.

    Eğer bunlar bir ölçüt ise hepinizden daha dindarım;
    Orucumu ekgibsiz tutarım,
    bayram namazlarımı,
    cumaları kaçırmamaya dikkat ederim,
    sadakamı, zekatımı gidip Türkmenlere veririm. Dedim ya eğer dindarlık anlayışınız buysa sizden daha dindarım.

    Siz bir tek bu ülkenin %49.50 sinin mi dindar olduğunu sanıyorsunuz?

    Dindarlıkla yobazlık arasında ince bir çizgi vardır, kimse sizlere ibadetlerinizi yerine getirdiğiniz için yoboz diyemez. Buna kimsenin hakkı da yoktur.

    Ancak sizler sözde 'Müslüman' dediğiniz Erdoğan sırf sizlere dindar görünüyor diye onun edebiyatı yapıyorsunuz. Bakın ben hiç bir siyasi partiyi desteklemiyorum hepsinin canı cehenneme elimden gelse hepsini ateş kazanın içine atarım. Nedeni merak edenler olabilir, gerçi bu uzun bir mesele ancak şöyle kısa notlar düşeyim.

    Bakın bu akp dediğiniz partiyi pek söylemeye gerek yok ancak gidin Türkiye deki gelir dağılımına bakın. Dünyanın en adaletsiz gelir dağılımına sahip ülkelerinden biriyiz. Ha bunun nedeni sadece akp olamaz ancak bu işin uç noktalara ulaşması akp döneminde olmuştur. Sen şahin e dahi binemezken elin k*rdü, arabı mercedesler ile dolanır olmuş bu kabul edilebilir bir durum mu?

    Chp, bu parti Atatürk'ün partisi falan değildir. Atatürk üzerinden Atatürk'e küfreden şeref yoksunları ile yönetilen para kazanılan bir partidir. Atatürk'ün partisinde;üst kimlik oluşturmaya çalışanlar, ermeniler,Türk düşmanları ve din düşmanları barınamaz. Çok yanlış tanımışlar Atatürk'ü.

    Mhp, bakın bir Türk milliyetçisi olarak bu partinin en büyük düşmanlarındanım. Hdp ile asla yan yana gelmem deyip sırf teröristin biri eleni uzatıyor diye tokalaşan bir genel başkanı bulunan bir partiye sempati duyamam.

    Hdp yi gibtir edin.

    Neyse anlatmak istediklerim bunlar değildi. Eğer mesele dindarlık ise Mhp bütün partilerden daha dindar ve Allahın bizlerden istediği profili çizebilen tek siyasi partidir. Devlet Bahçeli beş vakit namazını kılmasına rağmen bunu toplumda dillendiren bir kitle görebilir misiniz? Göremezsiniz çünkü bunun edebiyatı oya dönüştürecek kadar şerefsiz biri değildir. (sende bir ovuyon bir sövüyon falan demeyin kabul edelim şimdi bunları) Hele Kur'an ı kendine ilgi toplatmak için meydanlara inecek biri asla değildir. Kurulduğu tarihten bu yana bir tane kirli işleri yoktur. Kavgaları çoktur ancak hep haklı kavgalardır.

    Zamanında Darülfünun'un(Ist. Üni.) kapısında yazan "muhafazid in binleri giremez" pankardını indirmek için çok kanları akmıştır. Başörtüsü meselesinde çok canları yanmıştır. Dönemin sözde dindarları ise korkusundan dışarı çıkamamıştır. Ee demokrasi denilen saçmalık bunu gerektirir. Çoksan sesin çıkar azsan susarsın. Türk'e söker mi lan. Yarın k*rtler sizden fazla oy alıp meclise yerleşse demokrasi mi diyeceksiniz?(Şuurlu olmayan demokrasiye taraf değilim)

    EDIT:cugu atanlardan ricam nedenlerini de yazsınlar.
    ···
   tümünü göster