/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9
    Selamün aleyküm kardeşlerim, bugünün cuma olmasi ile birlikte hayirli cumalar. Bundan tam 5 yıl önce olan üzüntülü yaşamımı sizlerle paylaşmak istedim.
    Bugüm bu olayin 5. Yildönümü...

    Eskiden annemler beni küçükken bir çocuk koruma yerine birakirmiş. O yerinin sahibi şu anki amcamin ve hala izmir de mevcuttur.
    O yerde çocuklar kadinlar tarafindan bakilir ve eğlendirirlermiş. Bu arada günlerden cuma ve annemler olmadan cumaya gidememisim. Ben o zamanlar 5 yaşinda küçük bir çocuk olarak bir kızla taniştim. O zamanlar izmirde şenlik verirlerdi insanlar sokaklarda, büyük ihtimalle bayram olduğu için.
    Taniştigim kizin ismi SU ve bende MERT adinda bir erkeğim. Benim o zamanlar annem ve babam Su'yla aramin hiç bozulmadiği için ailesiyle oturup sohbet etmeye gittiler. (beni rahmetli dedeme birakarak) Tabi siz şimdi düşünürsünüz bunlar tanişti, aileri nereye gidiyor amk diye. O dernekte Su'nun ailesi ve benim ailem hep karşilaşip tanişmişlar. Izmirde de bu gelenektir birisiyle tanişirsan eve davet edersin ailesi kahve içer ve samimi arkadaş olup öyle gider.
    Neyse biz arkadaş olarak büyüdük çocukluktan geçtik ve benim Su'yla hakkinda birşeyler hissetmeye başladim.
    Ben yanliş hatirlamiyorsam liseye geçtik. Yaşlar 17 ve şu an 23 yaşindayim
    Geçen sene okulda Su sevgili yapti ve bana söyledi, ben tabi üzüldüm falan filan. Sevgilisinin adi kerem di bu muallak kizi evine çağirmiş. Su kabul etmeyince sevgilisi tokat yapiştirmiş. Su o olaydan sonra 2 gün okula gitmedi. Bende bir uğriyim dedim Nurcan ablalara. Girdim içeri (uzun zamandir tanidik olduğum için girip çıkmamda sıkıntı yoktu) Nurcan teyzeyle havadan karadan konuştuk, Su'yu görebilirmiyim dedim. içerde ders yapiyor dedi ve girdim içeri.
    Su olayi annesinden saklamiş ve hasta numarasi yaparak okula gelmemiş. Olaylari sorunca teker teker herşeyi anlatti ve ertesi gün Keremin sinifina girip akşam senle bir konuşalim dedim, hayir olmaz dedi ve tuvalete çağirip sinifta bana ne bağiriyon amk çocuğu diyerek sağ kroşe atmaya çalişti, ben onun solak olduğunu bile bile sağ kroşe atmaya çalişinca sol kolumla sağ kolumu savuşturdum. Sağ elimle boşluğuna vurarak yere yatirdim.
    (Bu taktik Asla Pes Etme filminden aldim, izleyen bilir)
    Okul çıkışı gittim tekrardan Su'nun evine. Nurcan abladan izin aldim ve aldim Su'yu ağaçlarin orda çardakta konuştuk. Ben hissettiğim herşeyi anlattim, bütün aşkımı, sevgimi falan hepsini söyledim. Aksine ters cevap vericeğini sandim ama neden önce söylemedin dedi. Tam o zamanda sarıldık ve sevgili olduk. 1 yil sevgili kaldik ama nasil mutluyuz anlatamam size o gelir bizde kalir ben gider onlarda kalirim hayat efsane gidiyordu. 1 seneyi atlattik. Sonra bir gün Su hasta oldu ve o günde Su'yun doğumgünü. Nurcan ablalarda bir sürü kişi var ve bende 18 e girdiğimiz için yüzük almiştim. Su'yu aradim buluşmak istediğimi söyledim, hasta olduğunu bilerek dişari izin alarak çıktı. izmir sahilinde otobüsle gelirken kaza oldu ve 1 kişi hayatini kaybetti. O da Su'ydu. Ben aradim telefonunu şoför açti telefonu. Dedi kaza oldu kiz arkadaşin hasta diye.
    Ben bu haberi alinca bizim eve doğru nasil koştuğumu hatirlamiyorum. Oraya vardiğimda Su bana sadece şu sözleri söyledi :
    Hayat çok güzel mert, kendini hiçbir zaman üzme, eğer bu olaylardan ağlaman için söz ver dedi. Su saçmalama dedim ambulans nerde diye bağirdim. Su, bana mert bana bak dedi bana söz ver dedi ağlamiyicaksin söz ver dedi. Söz verdim ve elimde can kaybi verdi.
    Hastaneye yetiştirildiğinde artik çok geçti ve vefat etti.
    Bu gün de 5. Ölüm dönümü...
    Edit; okuduğunuz için teşşekkürler
    Edit 2: Yazarken ağladim, özür dilerim Su...
    ···
   tümünü göster