/i/Tespit

  1. 1.
    +279 -73
    Panpa-Pampa : Sözlükteki ağır başlı efendi oturaklı sözlük abileri kullanır genelde önüncü nesilde azınlık bir kadro hariç ve önüncü öncesi nesiller bunu kullanır öğüt verici entry girenler, tespit yapanlar ve hikaye anlatan panpaların kullandığı görülmüştür.
    Yaş olarak (18-?) aralığı ve aklı başında liseliler kullanır bu kesim adamın dibidir pm den açıp 2 kelam muhabbet edebileceğiniz derdinizi dinleyen adam gibi adamlardır kesinlikle akılda danışabilirsiniz.

    Zumqi-Zamqi : Sözlükte daha çok, hızlı binler bunu kullanır bu panpalarımız genelde mucziptirler mizahşör panpalarımızdır trendde okuduğumuz ayar vermelerin çoğunluğu bu panpalarımız tarafından yazılmaktadır ve % 90 a yakını önüncü nesildir yaş aralığı 15-27 dir. Çoğu iyi adamdır ama ruhlarında binlik hiçbir zaman ekgib olmaz. Her zaman başka yazarların açığını bulup laf sokma istekleri vardır. Bazılarında potansiyel anancılık vardır. Liseliler çoğunlukdur. gibertmele daha çok bunlar katılır.

    Qumqi : Bu kesmin ciddi olduğu görülmemiştir entry altlarında milleti trollemelerden tut anancılığa kadar bütün pislik işler vardır yaş aralığı daha da düşmektedir (12-18) oybirinci ve önüncülerden oluşmaktadır o halasını dayısını teyzesini kuzenini giben bunlardır.Ne diyim Allah yardımcıları olsun gördüğünüz yerde iletişime girmeden kaçın.

    Zanza : Bu da çok eskiden beri kullanılan daha doğrusu efsanelerin kullandığı bir ifadedir bi panpam sirkanında kullandığını söyledi az da olsa kullanılıyor. Bunu genelde ferre dağıtan ve nick6 dağıtan yazarlara hitaben derler (bkz: yolla zanza) gibisinden liseli olduklarını düşünmüyorum.

    Panpiş : Bunu da sözlükteki muallakların
    kullandığını düşünüyorum hiç bulaşmayın.

    Evet panpalar emek var bi şukuyu çok görmeyin

    Edit: Bakın ebesini gibtiklerim çalıntı yazıp milleti galyana getirmeyin daha önce de ben açmıştım başka birinden çaldığımı kanıtlarsanız züt capsi atmayan namerttir

    Edit2: Karının adı

    Xenia Tchoumitcheva

    ···
   tümünü göster