/i/Tespit

  1. 51.
    +56 -7
    BiRAZ DA GERÇEKÇi DÜŞÜNELiM HADi

    Bu devirde işten gelirseniz kendinizi direk kanepeye atarsınız. Öyle Amerikan dizilerindeki gibi sinsice arkadan yaklaşmak nerede lan ? Hatta durun ne yemek yapması, bu devirde yaşamak istiyorsanız karınız da eşek gibi çalışacak bir kere. Eve geldiğinizde günün yorgunluğuyla birlikte size ortalama bir yemek hazırlayacak. Yok öyle siyah döşenmiş mutfakta arkadan yaklaşmalar. Film stüdyosu mu lan bura ? Sanki milyonersiniz amk.

    Gece yatakta birbirinize sarılıp uyuyamazsınız çünkü terlersiniz amk. Bu yılların efsanesidir ve zamanlamayı şöyle açıklayabilirim: ilk 5 dk hevesli bir şekilde sarılmışsınızdır. 10. dakikada hafif sıcaklık hissedersiniz. 15. dakikada "hadi ben uyuyorum işkiiiim" deyip dönüp yatarsınız. Hatta bu iyimser senaryodur ha. Gerçeği sıcaktan dolayı gidip kanepede yatmaktır. Hatta "ben bir yarım saat daha tv izleyeyim, maç özetlerini, tarafsız bölgeyi falan izleyeyim biraz sonra yatarım" dersiniz. Ne lan öyle romantizmi kim görmüş. Goddamn 'Muricans...

    Çocuğunuz olduğunda gece ağladığında içinizden ilk başta küfür edersiniz. ilk önce eşinize yavru köpek bakışı atarsınız ki o ilgilensin çocukla diye. Siz isveçli misiniz amk ? Böyle bir hayatınız olmayacak. Gergin bir ortamda yaşayıp büyüyen insanlarsınız. O çocuk uyumayacak, kulağınızı s*kecek. Okul takımına alınmayacak çünkü yeteneği yok. Sonra "yhaaa babaaaa bana pilesteyşın alsanaaa" diyecek sümüklü sümüklü. içinizden ağzının ortasına vurmak gelecek.

    Çocuğunuz büyüdüğünde kendi parasını kendi kazanacağı ve size yük olmayacağı için mutlu olacaksınız. Ne yaparsa yapsın pekekent diyeceksiniz içinizden şakayla karışık. Ama bilinçaltından bir mutluluk gelecek. Karınız olacak kaşar zaten yaşlandı amk. Bir işe yaramaz ve son birkaç yıldır zamparalık yaptığınız için cinsel ihtiyaçlarınızı da giderebiliyorsunuz Tattianalar sağ olsun.

    ÖZET OLARAK: BÖYLE BiR HAYATINIZ OLMAYACAK LiSELiLER.
    ···
    1. 1.
      +13
      Panpa sen başlık aç valla lan on numara
      ···
    2. 2.
      +9 -1
      Olmayacak bir hayatın hayalini kurmayın liseliler
      ···
    3. 3.
      0
      haklısın panpa
      ···
    4. 4.
      0
      Baykuş amca daha iyi yazmış.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster