/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +14 -7
    Şukulayın beyler emek var

    Evet beyler ırkçılık elbet güzel birşey değil bunu savunuyorum. Ama sizin ırkınıza düşman olana ırkçılık yapacaksınız bu kadar net. Mesela şöyle düşünelim biz hindistanla savaşıyoruz üstelik onlar bize saldırdı bu bir hintliye ırkçılık yapmamamız gerektiğinimi gösteriyor? Kendi ırkınız üstün değildir ırkınza düşman olan huur çocuğudur. Söylendikce editlerim. Bir şukuyu çok görmeyin panpalar


    erm*niler



    Bu şerefsizler en çok ırkçılık yapılmayı hakeden ırklardandır.Can kandaşlarımız Azerbeycan ile resmi savaş halindeler bir çok kez çatışıyorlar. Azerbeycanda Türk kardaşlarımıza 2 kez katliam yaptılar karabağ ve hocalı katliamı. Onlar bizim ırkımıza karşı savaş halindeyken bu oçlar sevilmelimi? Yada ırkçılık yapılmasını istemedikleri için yapılmamalımı? Şimdi bunlara soykırım yaptığımız söyleniyor 1.dünya savaşında beklenmeyen bir sırada ihanet edip savunmasız masum köyleri yaktılar. Hiç kimse bunları görmüyor tabi bunlara ırkçılık yapmayanı gibeyim


    k*rtler



    Bakın k*rtler diyorum kürtler değil kürtler vatanını sever k*rtler ise vatan hainidir. k*rt olanla kürt olan arasında fark var herneyse bu huur çocukları hakkında daha ne diyim k*rdistanı istiyrez höwaaal diye polise molotof atıyorlar bunlara ırkçılık yapın kesinlikler. Vatanını sevenlere yapmayın ama


    y*hudiler



    Bu huur çocukları islamın baş düşmanlarından Türkler hakkında çok fazla komplo çeviriyorlar. Yani yapabilcek olsalar ülkeyi yok edecekler k*rdistanın kurulmasında baş rol oynuyorlar şerefsizler.


    ar*plar



    Tarihten beri düşmanımız olan ırk. Cahillik Tecavüzcülük Teröristlik ne tak varsa bunlarda. Tarihden beri düşmanımızlar biraz araştırırsanız bunlar 800 lü yıllardan beri Türklerle savaşıyorlar (bkz: emeviler) 1.dünya savaşında bizi arkadan vurup yenilmemizde en büyük rollerden birini oynadılar şerefsiz binler. Şu an bile suri oçları vatanında savaşmayıp ülkemize geliyor burada bayrağımızı yakıyor nüfusumuzu ele geçirip hayvan gibi çocuk yapıyor üstelik vatandaşımız oluyor giberim böyle işi. Bizim baş düşmanlarımızdandırlar seven çomarların dıbına koyim.


    ing*lizler



    Düşmanımızdılar net düşmanımızdırlar. Osmanlı döneminden beri bizimle savaştalar 1.dünya savaşında topraklarımıza en çok işgalci güçler bunlar tarafından yollanmıştır. Halen daha bize karşı kin beslerler maçta bayrak indirmişlikleri var bildiğim kadarıyla çok şerefsiz bi ırk kendi ülkelerinde ne zaman Türk görseler aşşağılıyorlar bu huur çocuklarını sevmeyin.


    fr*nsızlar



    Bu huur çocuklarıda Osmanlı döneminden beri düşmanımız. 1.dünya savaşında yine en çok işgalci asker gönderen ve en çok destek veren ilk 5 ülkelerden. Zamanımızda bile hala ırkçılık yaparlar bize Euro 2016 ya gidince fransız bir grup euro2016 ya hoşgelmedin Türkiye gibi bir eylem yapmışlardı şerefsiz huur çocukları bunları sevmeyin beyler.


    y*nanlar



    Bu orul orul huur çocukları yine tarihten beri düşmanımızdırlar.En eski tarihlerden beri savaşıyoruz m.ö bile iskitler bu atinalılarla savaş halindeydi. Aynı şekilde bizans imparatorluğu aslen m.ö de kuruldu beyler yine 300-400 yıllarda hunlarla göktürklerle avarlarla ve nice Türk kabileleri savaşmıştır Osmanlıda bunların gelip anasını gibmiştir. 1.Dünya savaşında yine en çok asker gönderen ülkelerdendir akdeniz in büyük bölümünü egenin tamdıbını işgal etmişlerdir sadece bayraklarını asmakla kalmayıp sivil halka ciddi katliamlar yapmıştır. Bu huur çocuklarını sevmeyin.


    ç*nliler



    Tarihten beri düşmanımızdılar m.ö 200 lü yıllarda Hun devleti ile savaşmışdır yine 700-800 lü yıllarda Göktürklerle savaşmışdırlar. Bu oçlarla çok uzun zamandır savaş halindeyiz şu an bile Türkistanda Türk kardeşlerimizi katlediyorlar bir düşünün beyler yaşamları kısıtlı ibadet etmeleri yasak sokakta bunlardan biri görüldümü dövülüyor yazık yazık.. Bu şerefsizleri sevmeyin.


    ir*nlılar



    Tarihten beri düşmanımız yine. En eski zamanlarda m.ö 700-400 lerde iskitler ile çok fazla savaşa girdiler sonunda bu iskitler perslerin dıbına koydu. Ülkeleri çöktükten sonra sıfırdan devamı olan sasani devletini kurdular ve hunlarla savaştılar kuzey yılan diye bir set vardır bilmem bilirmisiniz araştırın Ak Hun devletine karşı koruma için sasaniler tarafından dikilmiştir. Şu andada baş düşmanlarımızdandırlar aynı zamanda k*rtlerin bu ırkdan geldiğine dair bir söylenti var ona göre.


    alm*nlar



    Aslında uzun zamandır dostumuz olarak bilinirler. Fakat son zamanda gördük işte soykırım yalanını kabul etti huur çocukları. 1.Dünya savaşında ve 2.Dünya savaşında yanımızda olsalarda işin aslı farklı. 740 lı yıllarda Frenk krallığı şarlman ile avrupayı kasıp kavuruyordu bu sırada avar devletinede defalarca saldırdılar. Gemilerine boğazda Türk bayrağı açmak zorunda kaldık eskiden dost olabilirdik ama şu an değiliz bunlar bizi düşman olarak görüyor. Ülkeleride çok ırkçı bir ülkedir Türklere karşı çok şerefsizlik yaparlar sürekli aşşağılarlar huur çocuklarını sevmeyin.

    Bu kadar beyler başka sevilmiycek ırk varsa söyleyin
    ···
   tümünü göster