/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -1
    merak ettiğiniz isimleri yazın kişilik analizi gelsin panpalar

    EDiT: beril = genellikle ergenliğe girmeden önce cılız ailesinin ilgisiyle şımarmış ergenlikte göbek bölgesinde kilo alan okulda kantnden yemek yiyen kendısıne aşık cocukla kanka olmuş kızlardır. saf oldukları kadar kurnazdırlar. mutlaka mutlu evlilik peşinde olup zengin bir aileye gelin giderler

    erdem = cocuklugu sessiz ve gözlemci güleç yuzlu geciren buyudukçe makara yapmayı seven ama arka planda içlerine kapanık gercekten hoşlandığı kişiyle iletişimi koparmamak birlikte ilanı aşk edemeyen onun dısındakı gunluk hoslantılarda sıkıntı yasamayan iyi bir aile babası olma amacında ve cocuklarıyla gecırecegı zamanların hep farkında olan sorumluluk bilinci yerinde efendi kişilerdir

    ceyhun= akıllarında binbir tilki gezme olayı cocukluklarında başlar gülüşü güzel ve düşündüren insanlardır hani böyle hüzünlü gülen kişiler olur ya gülerken hayatı gibtir ediyor mu mutlulugunu mu gösteriyor anlayamazsınız genelde uzun boylu ve biraz geniş alınlara sahip olablirler yada hafiften sac seyrelmesine meyilli aşırı tutumlu olmamakla birlikte para kıymetini bilirler sevgili durumları genelde karışıktır bir entrika mutlaka yaşamışlardır matrak bir okadar kininin karşında olunmaması gereken kişilerdir.

    yiğit=cocuklarında genelde temiz yüzlü pirinç süt dişleriyle sevimli gülüşü olan kolay kilo alabilen buyuduklerinde yakışıklı olmama ihmali düşük olan insanlardır. yiğitlerin parasını yiyen kız nadirdir. çapkın ve muzur tavırlarıyla hem centilmen görünürler hemde aslında caba sarfetmiyorlardır. yiğitler fakir olmaz ama ögrencilik donemleri uzun surer. belli bir arkadas grubu mutlaka vardır. aşık olana kadar deneyim yasamaktan kaçınmazlar. ama herkes biraz tek eşlidir. sende birine kapılır sadece ona ilgi duyarsın. diğer kızları görmiycegin anldıbına gelmiyor güzele bakıp sevap kazanmayı seversin.

    can= doğumları zor gecmiş yada sezeryan doğmuş olabilirler. iyi eğitim vermek isteyen bir ailede sevgi dolu buyutulmüştür küçükken genelde saf iri yapılı yada yeterli gücü olsada ezilebilme durumlarına maruz kalan saygılı cocuklardır. dikkat cekici dış görünüşleri vardır ya gözleri ya fiziği mutlaka bir sekilde farklıdırlar. şikayet etmekten çekinmezler uyumlu oldukları kadar huzursuz hissettikleri yerde sıkıntı cıkarma potansiyelleri yüksektir. annelerine düşkündürler. duygusal tek eşli olmak isteselerde bir kaç kişide yıpranacak kişilerdir.

    bora=

    anıl=cocukken annelerine olan aşkı buyuduklerınde baglılıklarıyla devam eder. sevgilim annemden once gelir kişilerinden asla olmazlar. anne kutsaldır. genelde cekirdek aile cocuklarıdır. paraya ıhtıyac duymazlar ama ekgibte etmezler. anıllar cok yakısılı olmayabılırler ama sempatik veya karizmatik bir yanları vardır. göz kapakları genelde düşük ve cekicidir. gülüşü güzel olmayan bir anıl gormedim. çapkın dudakları vardır. sevgili hayatları olmuştur. annesine sevdiği kızdan bahsederler. her kızla düşüp kalkan tipler değidirler. anıllar başak burcu gıbıdır. titiz ve secici davranırlar. aniden evlenebilirler bile. annesinden onay cıkarsa tabki. ergenlikle mahallemizin serseri cocugu ilerisindede parlak gülüşlü gencleri. ekonomik durumunuzda zengnlık derecesinı hemen yakalamassın belki ama siz mutlu insanlarsınız takılmayın

    hilal=cocuklukları sessiz ve uslu ama içten içe katnem olan kızlarımızdır.ne ara buyudukleri anlaşılmayan genelde mutasıp ailelerin ya buyuk yada ortanca kızlarıdır. ergenlik çağlarında sinsi olurlar arkadaslarını birbirine düşürüp hiçbişey olmamıs gıbı hayatlarına devam edebilirler. kımse gercekten sevmezler. mantık evliliklerinin basını cektikleri dogrudur. tanıdıgım hilaller hep kapalıydı. soluk ciltleri vardı.cok konusmazlardı. anneleri tarafından cok eleştirilirdi. zeki insanlardı. mutlaka savundukları bir teorı olurdu. birşeye cok inanır onun peşinden giderlerdi.

    onur=

    şevval= şeker kızlardır hibir zaman erkeksi bir donemleri olmamıstır cocukken bebeklerıne topu tercih etmeyen kızlardır. ilkokulda dahi küçük tatlı flörtlere baslamış olabılır. genelde fiziği duzgun ve sinsi olurlar. epilasyon sıkıntısı cektirmeyen lenf bezleri vardır. en az batık sevvallerde olur. genelde babasının kızı dediğimiz ama anneyede babaya cok duskun olmayan genelde kız kardesi mutlaka olan bu kızlar uzun saçlarını dikkat cekmek için cok ıyı kullanırlar. cocukken basladıkları masum flörtleri buyudukce inişli çıkışlı aşk cetelesine donusur. evlenmeden öpüşmemiş şevval tanımıyorum. en azından orta halli bir ev yasantısı olur geneli zengin kişileri tercih eder. birde kendınden kısa erkekle evlenmeleri mumkundur.

    eyüp=

    furkan=

    atakan=adı atakan olupta tipsiz veya adamın dibi olmayan birini tanımadım. mutlaka hayatlarında tutkulu bir aşkları bir derin ayrılıkları olan atakanlar capkın görünselerde surekli kız arkadas degiştirmezler. genelde hepsi uzun boyludur. ve karızmatık bir tatlılıkları vardır. mesleklerını sevdiği yetenegı her neye varsa o yonde secerler. duz bir memur olayım kafasında degildirler. biraz gec evlendikleri doğrudur. aşk evliliği yapar bu kankalığı harbi olan güzel kardeşlerimiz

    enis= panpa sizin genelde hep tombik cocuklugunuz oluyo ve ilerde göbekten kilo almaya meyilli oluyosunuz. ikiz kardeşiniz yada erkek kardesleriniz oluyo. pek manıta değiştirmiyorsunuz . bir tane olsun cat evleneyim parayı hallederiz kafasınıdasınız. sanatsal yetenekleriniz cok oluyor mesela sarkı soylemekten hoslanabilirsiniz. manıtınızle evlenip evli kalıp cocugu cok sonra dusunuyorsunuz. sizde hayat felsefesi kafa rahatlığı. aileyle birlikte yasamayı secebilirsiniz.

    emre=suana kadar sözüm meclisten dısarı emre olupta pic olmayan birini tanımadım kardeşim. kalbiniz güzeldir eyvallah ama boyle habire bir binlik peşinde olmalar makara kukaracıklar. okulun kulağı en cok cekilen kızların etegının altnı kollayan tipler hep sizden cıkıyo. ortaokulda dahi cete vari bir arkadas grubunuz olur. genelde zayıf sonradan birden yapılanma durumlarınız oluyor cok zengin olmuyosunuz. asklarınızda sıklıkla platonik taraf oluyosunuz. ama birgun sizde mutlu olursunuz. hareketli kişilğiniz ardında derin bir duygu sistemi var.

    kaan=

    barış=

    mustafa=

    ahmet=

    taha=

    semihcan=

    açelya=

    arda=

    EDiT: YORUMLARINIZI BEKLERiM PANPALAR DOĞRU TANIMIŞMIYIM BAKALIM
    ···
   tümünü göster