1. 26.
    0
    aynen amk adam haklı
    vakti zamanında televizyona çıkmayacağız da demişlerdi nedir bu amk popülerite merakı.
    tamam inci sözlüğü popüler olması iyi de bu popülerliği sistemin çarklarından biri olarak mı
    yapacağız yoksa sistemin huurluklarını ortaya koyarak mı, sistemle alay ederek mi.

    iyice samimiyetsiz bulmaya başladım moderasyonu." aramızda kararlaştırdık programa çıkacağız bu akşam haberlerde bahsedecekler" yazmışsınız da amk iş işten geçmeden önce diyecektiniz ki böyle bir şey var ne yapalım diye.bu yazdığınızdan sonra ne desen boş. maske takıp çıkmakta ayrı bir salaklık zaten. sakso çekerim, zütten veririm ama önden gibtirmem demek gibi bir şey lan bu. ya kendini tamamen gibtir yada hiç gibtirme maske takınca bir şey mi değişiyor. züt baş capsi koyarken suratını göstermemekten farkı ne bu işin.

    ha ta gibime televizyona çıkmanız çıkmamanız nihayetinde inci sözlük işte her sözlük gibi tırt bir yer keyfime bakarım gerisi umrumda olmaz ama bunla ilgili önceden yapmayız etmeyiz derken, samimi değil diye okana saldırırken. "sıçmamış karnı sönmüş" olaylar gerçekleştirmek niye.

    cahil binler için "sıçmamış karnı sönüş" lafı gerçekleştirilen olayın aynı olduğunu sadece isminin değişik olduğunu anlatmakta kullanılır.
    örn: anayasa değişikliğinde memura toplu sözleşme hakkı tanıyıp. içerikte değişme olmadığı için hiç bir hak değişimi sağlamamak.

    özet:okursanız ne ala okumazsanız ta gibime binler
    ···
   tümünü göster