/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +108 -182
    Çünkü ;

    - Gençler eğitim yerine şiddete meyillendiriliyor.
    - Okunan kitaplar sadece sağ taraflı kitaplar oluyor.
    - islam Turan birliği diyen reisler islamcılıkla alakası olmayan hareketler peşindeler ( kumar, alkol, vb.)
    - Çözüm savaşta değil barıştadır. Bir kürt'ü dövemezsiniz. Bir pkk'lıyı dövebilirsiniz.
    - Sağ görüşlü olmayan bütün görüşlere “ Vatan Haini ” gözüyle bakılıyor. Ben bir sosyalistim ülkücülerden çok ülkem için vatanım için toprağım için canımı vermeye hazırım.
    - Türkçü ile Ülkücü kavramı karıştırılıyor. Bunlar yan yana bile duramaz. Türkçüler islam birliği istemezler.
    - islam Birliği ile Arapların bize yamuk yapması çok yakın olabilir. Zamanında kalleşlik yaptıkları gibi.
    - Yüce Allah'ın dini savunuluyor, bir yandan ırkçı söylemlerde bulunuyor, oysa ki Peygamber efendimiz (S.A.V) şöyle buyuruyor ;

    “Allah sizin dış görünüşünüze ve mallarınıza bakmaz. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.”Kaynak:Müslim, Birr, 33; ibn Mâce, Zühd, 9; Ahmed b. Hanbel, 2/285, 539

    - Ülkü ocakları yerine kütüphaneler dolmalı. iyi bir gelecek için. Cahil, Yobaz, Gerilemiş bir zihniyette olmayan bir Türkiye için.

    EDiT:

    Bilmesem konuşmam beyler ben içine girdim benim en yakın arkadaşımda ülkücü dedesi eski başkanı, dedesi kadar iyi adam tanımadım ama artık ülkü ocakları değişti. Artık bi devrin sonuna gelinmesi gerek.

    EDiT: BEYLER BEN ÖYLE BOŞ BELEŞ ADAM DEĞiLiM EĞER TARTIŞACAKSANIZ KiTAP OKUDUYSANIZ TARTIŞALIM BiR KiTAP ÜSTÜNE VEYA BiR GÖRÜŞ ÜSTÜNE HER GÖRÜŞE SAYGIM VARDIR. AMA BANA! GÖRE EN DOĞRUSU SOSYALiZMDiR



    Edit:

    Beyler affedersiniz de kapitalizmi komünizmde kovalar. Fakat her zaman bir ülkücüde veya bir solcuda kapitalist eşyalar( pahalı giyim, pahalı eşyalar) görüyorum. Biz dışa bağımlı olduğumuz için kendi giysilerimizi kaliteli üretemiyoruz. Kapitalizmden kaçışın yolu Sosyalizmdir. Bunu açık açık söylüyorum. Ayrıca başka bir panpamız demiş ki sen Atsız okudun mu da ben Nazım Hikmet okuyayım. Atsızın ülkücü olmadığını kafatası ölçüleri yaptığını biri şuna söylesin.

    Edit :

    Beyler ben ne yaptım ne dini kullandığımı gördünüz. Ne huur çocukluğumu bıraktınız. Ne de şerefsizliğimi bıraktınız. Yazık gerçekten yazık. işte bu yüzden kapatılması görüşündeyim.
    ···
   tümünü göster