/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +60 -2
    Ulan bakıyorum da herkes lisede yakalatmış demek ki erkeklerin sigaraya başlama yaşı ortalama 18lerde. Her neyse beyler bende lisede çok kez yakalandım kronolojik anlatıyorum

    9. Sınıf: ilk aşkımdan yediğim darbe yüzünden sigaraya başladım ortalama yükseltme sınavlarına giderken içiyodum ki müdür yardımcısı oç eren gördü amk herifi de yürüyodu geldi enseme bi tane oturttu noluyoh amuğagoym arkama döndüm ki bu ipne bana bakıyor gittik odasına bir müddet konuştu sonra içme yavrum yazıktır dedi ve bıraktı.

    10. Sınıf: istanbuldaki kardeş okuldan gelen çocuklarla öğle arası içmeye gittik(uzağa değil okulun 20 metre yanında spor salonu var onun yanında) oç kantinci haber uçurmuş(hangi ağzını gibtiğim söylemişse kantinciye) müdür yardımcısı, müdür, beden hocası(bayan), matematik hocası ve tabii kantinci narkotik ekibi gibi geldiler amk bir elimde sigaram bir elimde pet bardakta rakı benden başka beş altı arkadaş daha vardı hepimiz yarraaa yedik 5 gün uzaklaştırma aldık.

    11. Sınıf: köydeyken babamın amcasının parlementinden iki dal vurmuştum arabamızı yıkıyodum baktım ortalık sessiz gittim ahıra yaktım bi cuğara bir kaç nefes çektikten sonra kapı açıldı içeri dedem girdi. Kapı açıldığında attım sigarayı da dumanı aynı hızda dağılmıyo ki amk elimle yelledim biraz dedem geldi kokladı sonra tavuklara bakmaya gitti. Tavuklardan gelirken sen tak içiyosun tak tak diye söylendi. Ben de mal gibi gidip sarıldım. Gidip babama söylemiş aynı günün akşdıbına güzel bir taks maçı yaptık babamla. Bir ay falan harçlık vermedi amk

    12. Sınıf: ygs lys sınavlarına hazırlanmam için özel öğretmen tutmuşlardı hem hoca bizim eve gelir hem de ben hocanın evine giderdim. Hocayla biraz samimi olduktan sonra hocanın evinde sigara içmeye başladım. Ulan ben nerden bileyim hocayla babamın iyi anlaştığını. Elimde mavi lark bir yandan tüttürüyorum bir yandan soru çözüyorum bir yandan da müzik dinliyorum içeri babam girdi amk müzikten duymadım bi tokatla ayıldım noluyoh demeye kalmadan ikinciyi yedim. Ayağa kaldırdı beni neden içiyosun diye sordu bende bilmiyorum dedim amk. Kül tablasıyla vura vura dövdü hocanın evinde

    Liseden sonraki ilk sene: sarıkamışa kayağa gitmiştik babam da ben de iyi kayarız babam yorulmuş telesiyejden iniyodu bende hevesimi almamışım telesiyejle etaba çıkıyorum yaktım sigarayı dumanlana dumanlana gidiyorum bi ıslık sesi geldi hoaydaa tepkisini verdim. Bi baktım babam karşı telesiyejde bana bakıyo dedim aha sıçtık. Etaptan indim eve kadar sorunsuz gittik evde kayak batonuyla bi güzel patakladı.

    En son yakalanma: bundan bir kaç ay önce annemle babam boşandılar ben zaten bağımlısı olduğum sigarayı daha çok içmeye başladım. Babamın evine gitmiştim babam bankaya gitmişti bende fırsat bilip yaktım bi tane ağlaya ağlaya içiyorum babam kredi kartını evde unutmuş kapıdan içeri girdi beni o vaziyette gördü bu defa oturdu bir dal da babam yaktı.

    Edit: vay amk

    25 Yaşımdan Edit: Şu an iki yıllık memurum. Hala sigara içiyorum babam da annem de biliyorlar. Bunca zaman boşuna dayak yemişiz aq. Eski nesilden herkese selamlar.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      sen malsın hadi baban da mı diyecektim, sonunda akıllanmış baban.
      ···
    2. 2.
      0
      Şimdilerde içmeme izin vermiyo ama evler ayrı bir kere annemin yanında sömüre sömüre içiyorum sigarayı
      ···
    3. 3.
      +1
      Hem güldürdün hem ağlattın bin
      ···
    4. 4.
      +1
      Hem güldürdün hem ağlattın bin
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster