/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    Yaklaşık 5 ay önce aldım fakat iş yoğunluğundan dolayı fazla kullanamadım. Detaylı ayarını bile yapamadım ama yaklaşık 10 defa kullanmışımdır ve 6 tanesinde lucid rüyaya girmeyi başardım. iş tamamen odaklanmakta bitiyor. Gerekli ritüerleri yaparsanız başabilirsiniz.

    Ürün orjinaldir faturası kargo fişi durur orjinal paketi ile vereceğim

    150 tl almıştım125 tl satıyorum
    Şahinle Takas Olur

    Aldığım Parayla pes 2017 Almayı Düşünüyorum

    Alın Bu Da Video

    https://www.youtube.com/watch?v=b0l35_LQfaM

    cahiller için

    lucid rüya nedir
    Aslında pek çoğumuzun belkide bir çok kez deneyimlediği fakat bunun isminin ve işlevlerinin farkında olmadığı bir durumdur.Rüya gördüğünüz zaman rüyada olduğunuzun farkına varmanız durumuna Lucid Rüya adı verilir.
    Küçüklüğünüzden beri bir çok lucid rüya deneyiminiz olmuştur, fakat bunu bilinçli bir şekilde lucid rüya görmek için yapmaya çalıştınız zaman gerçekleştirilmesinin oldukça zor olduğunu görürsünüz.

    neden lucid olmak isteriz
    Bu kolay bir soru. Uçuk bir film izlediğimizde kendimizi filmin kahramanlarının yerine koymak isteriz. Bunu hayal ederiz. Tabi ki bunu uygulamaya koymak normal bir insanın yapacağı türden bir şey değildir. Artık bu hayalinizi yaşamanın bir yolu var.
    Düşünün; galaksiler arasında uçuyorsunuz, dev bir yaratıkla boğuşuyorsunuz, hayranı olduğunuz ünlüyle fantastik bir akşam yemeğindesiniz kim bunları yaşamak istemez ki? Remee ile artık kabuslar yok fantastik düşlere kapanan gözler var. Lucid rüyalarınızda kendi maceralarınızı yaratabilirsiniz.

    remee nedir
    Remee lucid rüya görmenizi sağlamak için geniş çaplı araştırmalar sonucu geliştirilmiş özel bir cihazdır. Lucid rüyanın anahtarı rüya gördüğünüzü uyku sırasında fark edebilmenizdir. işte remee burada devreye giriyor. Normal bir uyku maskesinin içerisine bir mikrokontrol çipi yerleştirilmiştir.
    Uyku devreniz sırasında remeenin sensörleri sayesinde kişiye göre ayarlanan ışıkları yanar, bu ışıklar sizi uyandıracak güçlükte değildir. Uyku devreniz sırasında beyniniz bir anormallik olduğunu sezecek ve böylece lucid dünyasının kapısından içeri gireceksiniz. Tebrikler siz artık lucidsiniz. Remee'nin yardımı ile bu maceralar dünyasında vakit geçirmeye başlayabilirsiniz.

    http://i.hizliresim.com/znjdl9.jpg

    http://i.hizliresim.com/byVNbn.jpg

    http://i.hizliresim.com/ZYXGYz.jpg

    http://i.hizliresim.com/5YaWLM.jpg
    ···
   tümünü göster