1. 1.
    +3 -1
    Evet beyler yaklaşık 5 aydır entry girmiyorum sözlüğe bir tane entryimde ise facebook gruplarını sızıp inci sözlük için ajanlık yapacağımı ve bilgi toplayacağımı söylemiştim ama bulamadım entryimi. Birden fazla grupta üyeyim şuan. Bazılarında çok aktif bazılarında ise ghost hesabı takılıyorum. Öncelikle bu tarz grupların inci sözlüğün en efsane zamanlarından sonra çıkan gruplar olduğunu biliyoruz. Bu grupların bu kadar sevilme amacı herkes inci kafasında dalga taşak serbest takılmasıydı. Ama gruplarda yaptığım araştırmalara göre artık inci sözlük tamamen 2k2 egemenliğine geçmesi ve insanların artık burayı dalga taşak geçme malzemesi olarak görmesi. Bunun başlıca sebepleri ise şunlar:

    -3285325235235623 kere bahsettiğimiz üyelik alımlarının açılması.

    -Her vendetta maskesi takanın imçiciyiz zumqiee demesi.

    -Ana avrat sövmenin ya da karı paylaşımı yapanların kendini incici sanması.

    -Önüne gelen herkesin caps yapması.

    Şimdi asıl mesele şurada. Önceden şöyle bir muhabbet dönerdi ortamlarda. Abi ne yaparsan yap sakın incinin eline düşme ömür boyu rezil olursun sokağa çıkamazsın. Evet doğruydu burası ne insanları mehşur etti ne insanları da rezil rüsva etti tabii hak edeni. Ama burası geceleri en kral muhabbetlerin döndüğü herkesin birbirinin derdini dinlediği ortak olduğu yeri geldiği beraber içtiği bir ortama da dönüşüyordu aynı zamanda. Artık facebook gruplarına şu gözle bakıyorlar. Abi inci bitti herkes bu gruplara geçiyor. Bir bakıma da haklılar. O sayfaları oluşturan insanların buranın mizahını kullanarak eleştirmesi ve popülarite kasması benim gibi burayı senelerdir takip eden birine çok koyuyor aga anlatamam yani.

    Şimdi buraya gelip bunun gibi yüzlerce başlık açıldı zaten aynı şeyler söylendi gibi şeyler gelicek adım gibi biliyorum. Ama benim asıl demek istediğimi anlayan anladı. Burası çok kişiye prim yaptırdı ama gün gelicek burasının hiçbir yere benzemediğini tekrar göstericem beyler. Büyük çaplı bir plan hazırlıyorum senenin sonuna doğru tekrar görüşücez.
    ···
   tümünü göster