/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +686 -16
    Siz de anlatın dertleşmiş oluruz.

    Lise 3'tü yanlış hatırlamıyorsam. Herkes gibi benimde bi lise aşkım vardı o zamanlar. 1 yıldır seviyordum kızı nerdeyse. Haberi yoktu tabii ki. Gitar kursuna gidiyordum o sıralar. Çok iyi değildim ama idare ediyordum işte.

    Sene sonlarına doğru kız doğum gününü kutlayacaktı. Beni çağırmaz nasılsa diyordum ama "Cigu bigule doğum günümü kutlayacam. Sen de gelsene hem gitar da çalarsın bize" dedi. Heyecandan konuşamadım "Tamam" diyebildim sadece. Arkadaşlarla konuştuk ve o gün ona açılmaya karar verdim.

    Neyse gittik pasta kestik hediyeler falan. Sahne bendeydi artık. Sesim çok kötü değildi. Mfö'den güllerin içinden şarkısını çalıp söylemeye başladım. Söylerken gözlerimi kapatmıştım. Şarkının ortasında alkış sesi duydum ama şarkı bitmemişti ki henüz. Gözlerimi açtığımda yıkılmıştım.

    Yan sınıftan Murat benim kıza sarılmış dans ediyorlardı. Sevdiğim kız karşımda başka biriyle benim çaldığım şarkıyla dans ediyordu. Ondan sonra sevgili oldular zaten. Gitara dökülen gözyaşlarımın bıraktığı iz hala duruyor beyler. Unutamıyorum o anı...
    ···
   tümünü göster