/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +46 -6
    Beyler, aslinda cok easy; mesela iki ay cekmezseniz ucuncu ay yanip tutusursunuz. Aslinda olayin kritik noktasi şudur, vücudumuzdaki o Enerjiyi atamamak. Proteinleri koyacak yer bulamamak, spor yapmak bunun en kesin cozumudur, yada Evlilik. Mesela 2 yada 3 yada 4 yada daha farkli miktarda bir süre de yapmadığınız da bir dönüm noktasına geliyorsunuz. Okadar cok caniniz cekiyor ki, bu belki 1 gun belki 1 hafta sürüyor. Ancak bunun cozumu de basit, sosyalleşmek. Sizi cinsellikden uzak tutacak işler yapmak. Ve arkadaşlarınızın da bu tarz da hayatlari olmasi gerekir, yada osbir cekse de veya bir kadınla iliskiye girse de anlatmamasi sizin icin daha verimli olur. Demem o ki; sosyallesmek, daha farkli seylerle ilgilenmek, Dini yada bilimsel ancak cinsellik icermeyen seyler ile ilgilenmek.

    Onemli not: Ey gençler topluluğu, kim evlenebilirse evlensin çünkü gözü ve avretini evlilikle korur. Kim de yapamazsa ona düşen oruç tutmasıdır ki o da onu korur.(Buhari, Müslim)

    (Neresine olursa olsun, kadına şehvetle bakanın, gözlerine erimiş kurşun dökülecek, sonra Cehenneme atılacaktır.) [M. Enhür]

    Bir hadis-i şerif meali de şöyledir:
    (Elini nikah eden [Ne şekilde olursa olsun, mastürbasyon yapan] lanetlenmiştir.) [i. Baverdi]

    (Avret yerini açana, başkasının avret yerine bakana Allah lanet etsin!) [Beyheki]

    (Yabancı kadını görüp, azab-ı ilahiden korkarak, başını ondan çevirene Allahü teâlâ ibadetin tadını duyurur.) [Hakim]

    !!!"Onlar ki iffetlerini (edep yerlerini, Allah'ın haram kıldığı zinâ, eşcinsellik ve her türlü fuhşiyattan) korurlar. Yalnız eşleri ve cariyeleri bunun dışındadır. (Bunlarla cinsel ilişkiye girmelerinden dolayı) kınanmış değillerdir.Şu halde kim, bu sınırın ötesine geçmek isterse, işte bunlar, haddi aşan kimselerdir!" (Mü'minûn Sûresi: 5-7)"!!!

    insanlara masturbasyon yaparken(anne, baba,abla,vs) yakalandığınız da utancınızdan nerdeyse ölmek istiyorken; Rabbin sizi bunlari devamli yaparken görmesi koymuyor mu size gerçekten? Yada şöyle diyelim; !!! Evde pc basinda osbir cekerken cami perdeyi kapatıyorsunuz da komşu gormesin diye, Allah gormeyecek mi saniyorsunuz!!! BKNZ;

    31/LOKMÂN-28: Sizin yaratılmanız da, tekrar diriltilmeniz de, tek bir kişinin yaratılıp diriltilmesi gibidir. Muhakkak ki Allah herşeyi işitir, herşeyi görür.

    Dini, islami olmayan arkadaşlar lutfen gereksiz yorum yapmasin. Yardimim dokunursa Allah razi olsun demeniz yeterli.

    Edit: osbirin caiz oldugu zamanlar vardir bazi alimler ve din hocalarinin soylemlerine gore bunlardan bazilari, zina yapcaginiz kesinken osbir cekerek ondan uzaklasabilmeniz ozetlersek bunu.
    ···
   tümünü göster