/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Volvo: Genelde sakin adamlardır xc modellerini genellikle bayanlar ve aile babaları sürer V 40 , S 60 gibi arabaları genelde ya orta yaş yada 20 - 25 arası insanlar sürer, sitede otururlar genelde iyi ve varlıklı insanlardır. (YAŞ KiTLE ORTALAMA : 25+)
    Mercedes Benz : Genelde C Serisi ve ondan sonraki serileri sürenler 40+ insanlardır arabalarını çok seven insanlardır bazıları gençken gazcı olduğu için yolda gazlayan bir s350 , e 250 , c 180 falan görürseniz şaşırmayın. Süren gençler ise ya baba arabasıdır ya da rahat insanlardır. %90 'nı sitede yaşar (YAŞ KiTLE ORTALAMA : 40+)
    BMW: Genelde Genç arabasıdır (7 serisi hariç) bu insanlar gazcıdır gece gazlamayı severler konforla fazla alakaları yoktur. Bazıları makas falan atar onlar itici ve markanın şerefini zedeleyen tiplerdir keko ve apaçidir onlar kitleside %43 oranındadır. (YAŞ KiTLE ORTALAMA: -40)
    Audi: MERCEDES le aynı yaş ortalama (35-45)
    Ford:Bu marka yı sürenler ise genelde öğrenci veya meslekte en fazla 10 yılık insanlardır iyi insanlardır. (Yaş kitle ortalama -35)
    Opel : Ford 'un yaşlı versiyonu (yaş kitle ortalama : 35 - 50)
    TOFAŞ - FiAT : Arabam olsun yeter diyenlerdir çok az bir kısım gazcıdır Doblo modeli genelde amcanız ve ya eniştenizde vardır( Yaş kitle ortalama) : (25 - 75)
    Edit:ELiMDEN GELEN KADAR YAZDIM SiZDE YAZIN CEVAPLAYAM
    EDiT:şukunuzu ekgib etmeyin
    edit:Okuduğunuz için teşekkürler.
    ···
   tümünü göster