/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +5
    Arkadaşlar 23 yıldır 100 kilonun üzerinde zamanlarında bile kızlarla iyi iletişimi olan ve bu söylediklerimin hepsini zamanında yaptığı hatalardan çıkarmış bir kardeşiniz olarak birkaç tavsiye vermek istedim.

    1-KIZLAR iNSANDIR.
    Evet beyler kızlar da sizin gibi insandır. Hatta 2 gram biyoloji bilginiz varsa cinsel organlarımızın da hemen hemen aynı olduğunu bilebilirsiniz. Bir erkek arkadaşınızla kurduğunuz iletişimde yaptığınız empatiyi-kendinizden misal almayı kızlarda da yapabilirsiniz.

    2-FARKLILIK KAZANIR.
    Tabii ki kulağınıza küpe takın vs. demiyorum. Bir yerde 9 mavi 1 kırmızı şeker varsa çoğu insan kırmızı şekeri tercih eder. Kolay bulunan her zaman sıradandır. Herhangi bir erkek olmayın yeter.

    3-ERKEK BULMAK KOLAYDIR.
    Dünyanın pek çok yerinde erkek bulmak kolaydır beyler. Güzel bir kıza herkes yürür. Ne olduğunuzu bilin kendinize göre kızlarla iletişim kurun. incideki hikayeleri okuyup en okulun en güzel kızının peşine bir it eniği gibi dolaşmayın. Gidip ortalama bir kızla yakınlaşın.

    4-GÜZELLiK GÖRECELiDiR.
    Kızlara tamamen dış görünüşüne göre bakmayın arkadaşlar. Güzel bir kız olmasa bile 2 hafta o gözle baktıktan sonra gözünüze adriana lima geleceğine eminim.

    5-FRiENDZONE PiŞMANLIKTIR.
    Friendzone dediğimiz kankanızdan hoşlandığınız ve kankanızın sizi kanka olarak gördüğü durumdur. Kankanızdan aşırı olumlu tepkileri aldığınızdan emin olmadan kesinlikle açılmayın. Çok seviyorsanız hiç açılmayın. çünkü önünüze duvar gibi "BEN SENi KANKA OLARAK GÖRÜYORUM AHMET" engeli çıkar. Ha ben hatunu kaybetmeyi göze alırım derseniz ayrı. Hoşlandığınız kankanıza açılmak yerine onunla sevişin.
    5-a Bu olumlu tepkiler burda listelenecek şeyler değillerdir. Kendiniz hissedersiniz. Fakat objektif bakmaya özen gösterin.

    6-KENDiNiZ OLMAYIN.
    Garip olsa da doğru beyler. Bizler hayvanız ve kızlar da bunu gayet iyi biliyor. Çok sevebilirsiniz. kul köpek olmak isteyebilirsiniz hepimiz yaşadık bunları ama tutun kendinizi. Evde telefon elinizde kızla mesaj bölümü açık beklemeyin gibtirin gidin gezin. Telefonu yiyin bişeyler yapın ama atmayın o mesajı. emin olun o size atacak.

    7-KADINLARIN YANINDA KÜFÜR ETMEYiN.
    Ben normalde de küfürü tam oturmadıkca eden bir insan değilim fakat kızların yanında hemen hemen hiç küfür etmem. Arkadaşlarım falan da dahil buna.

    8-BiLGi GÜÇTÜR.
    Kadınlar için değil kendiniz için bilin beyler. Bilgi, edebiyat her zaman güçtür ve tabii ki insan ilişkilerinizi de pozitif etkiler.(Belki de negatif (bkz: asosyallik)?)

    9-HOCAM ÇEVREMDE KIZ YOK.
    kızlarla nasıl tanışılır? erkeklerle tanışıldığı gibi.

    10-SEVGi
    arkadaşlar ne yaparsanız yapın aşk ve sevgiye saygınızı yitirmeyin. Aşık olduğunuz kadınla geçirdiğiniz 10 dakika bir ömre bedel. Sevgi kutsaldır.
    ···
   tümünü göster