/i/Devlet

  1. 1.
    +251 -52
    Dün açtığım (bkz: osmanlı torunu falan değilsin) başlığı çoğu kişi anlayamadı. Osmanlı karşıtı olarak algıladı. Bilal'e anlatır gibi anlatayım.

    Bugün çoğu kişi Osmanlı Torunuyum diyerek. Türkiye Cumhuriyetini ve Osmanlı Öncesi Devletleri kabul etmiyorlar. Hatta Osmanlı Torunuyuz diye etrafa yaymaya çalışanlar Atatürk karşıtı propagandalar yaparlar.

    Adam çıkıyor diyor ki ben cumhuriyeti saymam ben Osmanlı Torunuyum. Ben Alparslanı bilmem ben Osmanlı Torunuyum gerisini tanımam diyor sığır.

    Senin soyun ne kardeşim. Türksün değil mi? O zaman sen Türksen senin ataların dedelerin geldiğin soyda neydi Türktü. Orta Asyada'da Türktün. Avrupada'da Türktün. Anadoluda Türktün. Afrikada Türktün.

    Hiç kimse Osmanlı Torunu olamaz Osmanlı diye bir Irk yok. Birşeyin geleceği olabilmen için ona mensup olman gerekir. Hepimizin tek mensup olduğu soy var oda TÜRK soyudur.

    Kimiside diyor ki Fatih benim Atam, Atatürk benim Atam, Atilla benim Atam. Evet bunu diyebilirsin. Çünkü bunlar değerli TÜRK Yönetici liderler. Atanın buradaki anlamı onun mensubu anldıbına gelmiyor. Ata demek önder demek aynı zamanda.

    Korkma olum TÜRKÜM demeye. Kimse yemez seni onur duy bundan. TÜRKÜM demekten güzel birşey mi var? O zaman tekrar...



    "NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE!"


    ···
   tümünü göster