/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +8 -1
    Kızın sorusu: Ailen baş örtüsüne nasıl bakıyor ..

    Aslında anlaması çok kolay bir durum sen sadece azcık sosyal hayatında pek başarılı olamadığın ve birileri tarafından (esasen hiç uyumlu olamayacağın) bir kızla TANIŞTIRILDIĞIN için belliki ileri düzeyde yalnız ve asosyalsin, zaten bu kızla aynı ortamda bulunma ihtimaliniz yok, üzerindeki duygusal ve cinsel abazanlık yüzünden kızla beraber olma ihtiyacı duyduğun için kızla birlikte olmak istiyorsun Ama dikkat et baş örtülü olup benim ortamıma giren hiç bir kızdan kimseye hayır gelmemiştir kabak çiçeği gibi açılı verir bunlar, içi çirkindir bu kızların genellikle, benim ortamımı cinsel doyum için kullanırlar, her erkekle yatabileceklerini bildiklerinden bunu yaparlarda..

    - Kendine seçenek yaratmıyorsun panpa evde otur otur nereye kadar,
    şurada (sözlükte yani) bir koyun sana meee dese direkt fişini çekip mezbaaya yollayacağın halde kız bu tip bir soru sorduğunda kuzu kuzu anaanem babaaanem felan çevirmeye başlarsın..
    Geç olm bunları o kızla sana yol yok evlenseniz bile en çok 2 sene veriyorum size.
    Flört evresinde sen masum göreceksin duyguların ile hareket edip, sana ters olan yanlarını görmezden gelip düzelir değişir felan diyceksin, ama olmuycak panpa, çocukların koyun olacak AKP mitinglerinde gılıyıkk meee meeee... diye böğürecekler 5-6 yaşına geldiğinde kendi çocuklarını tanıyamıyacaksın ve senin fikirlerine evde kimse saygı duymayacak, çünki sen işte çalışırken çocuklara annesi yani eşin bakacak o çok masum gördüğün kadın yani..

    - ilk sene çok iyi geçecek birbirinizi tanıyacaksınız, seveceksiniz falan filan ama onda sana ters olan hiç bir şeyi göremiyceksin görsen de asosyal olduğun için susacaksın, çünkü kendine bunca zaman alternatif yaratmamışsın..
    Bir süre sonra ;
    - bildiğin inandığın her şeyi red edeceksin, senin görmediğin görmek istemediğin ama eşinin yaptığı şeyler yüzünden çevrende kimse kalmayacak..
    - Ayrılamayacaksın çünkü artık çok geç olacak ama onunda tuhaf halleri sana batacak..
    Tutmaz bu bahçenin kökleri..

    Hayır bu tip bir evlilik yada ilişki kurmadım, kız arkadaşlarımın kafa yapısı hep bendendi çünkü onun bunun tanıştırdığı ile bir ilişkiye girmedim yada evlenmedim.. Kız arkadaşlarımla Kadıköyde Taksimde barlara gittim eğlendim asla arkadaş ortamından uzaklaşmadım, aksine kız arkadaşlarımla arkadaş ortamlarına aktım, evet şu an evliyim, motogiblete biniyorum 600 cc bir motorum var ve arkadaşlarım la bir yerlere gidebiliyorum, istanbul parka gidip piste girebiliyorum mesela eşim ve oğlum beni izlerlerken.. ailem ile bir yerlere gideceğimde arabamı kullanıyorum, ortamın kalabalık olmasından kendime pay çıkarıp eşimi motorun arkasına atıp gazlıyorum, oğlum küçük olduğu için henüz motora bindirmiyorum arabayı sürecek biri mutlaka oluyor oğlumu arabaya bindiriyorum, Geziye eşimle beraber gittik kimseden saklamadık hatta orada arkadaşlarımızla buluştuk,
    Oğlum ve eşimle ps4 te fifa turnuvası yapabiliyorum, en son hanım kazandı panpa oğlumda bende çok utanıyoruz.. Eşim Bize NFS de feci saniyeler takıyor, ama RiDE da vermem birinciliği..
    Benim oğlan GTA delisi misal akşam oturup iki sohbetin belini kırabiliyorum h
    oğlumla..
    Panpa hafta sonu akşam biranı, kolanı, meyve suyunu, cipsini vb alıp evine gidip oturup ailece aynı filmden zevk alıp, aynı oyunu oynamayamayacaksan, haberlerde çıkan haberlere beraber sövemiyeceksen evlenme..

    demem o ki kafa dengi biri ile bir ilişki kur panpa yapma bunu kendine...
    Tamamiyle çevremde evlenmiş arkadaşlarımdan edindiğim izlenimdir bu, hepside bu panpamız gibi birileri tarafından baş örtülü bir kızla tanıştırılmıştı hepsi bizlerden koptu koparıldı, biz ne kadar aramıza almaya çalışsakta eşi sayesinde bizlerden uzaklaştılar zaman içersinde kendilerine yabancı oldular ve o evliliklerin sonu hüsran oldu.. Yok bu tip bir ilişkide gerçekten uzun vadede mutlu olan birisi..

    Uzun oldu ama kusurma bakmayın.
    ···
   tümünü göster