/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +475 -17
    kafayı yicem beyler. 3 senedir internet kafe ve plastation salonu işletiyorum. 2. senenin sonunda ev sahibi kiraya 1000 lira zam yaptı. mecburen ordan taşınmayı düşündüm. iyi kötü 1 sene geçirdim yeni geçtiğim yerde. Sonra DGS sınavına girdim. Kendi kendime dedimki sonuçlar açıklandığı zaman yolumu çizerim. Dememe kalmadı işyeri yer değiştiği için ruhsatın değişmesi gerekiyormuş ve 1000 lira masrafı varmış. Belediyeden adamlar geldi. açtım ağzımı yumdum gözümü. ulan ben adam bin lira zam yaptı diye ordan kaçıyorum bu sefer o parayı devlet benden alıyor. yapacakları tek şey ruhsatın üzerindeki adres ibaresini değiştirecekler. ulan daha DGS sonuçlanmadı. geldiler para cezası yazdılar. Çok zoruma gitti. Tekrar geldiler. Kapatıcam dedim. Ulan oturup ağlicam. Ekmek teknem lan benim orası. Herkes haraç ister gibi para istiyor. zaten işler kötü.her gelen para için geliyor. Bu nasıl prosüdür anlamış değilim. KINA YAKSINLAR KAPATIYORUM. Millet milyonlarca vergi kaçırıyor.Biz şurda günlük 50-100 lira para kazanıyoruz. gözü ona diktiler. Tiksindim herşeyden tiksindim. Terkediyorum memleketi. gidicem buralardan.

    nüfus düzeninizi bozucam olum. her önüne gelen 80 milyon diyordu. değil olum 80 milyon değil.

    80000000-1=79999999 diyecekler

    edit:

    yok 1 saat önce tekrar geldiler. bi ton prosüdür saydı. bende kapatıyorum abi dedim. Adanadayım bu arada. burda malum ırkın bulunduğu mahalleler var giremiyorlar. gelip bize ahkam kesiyorlar. duvarda sessiz olun niye yazmıyor,bu tuvaletin havalandırmasında neden aspiratör yok. bu arada eski işyerimle yeni işyerim arası 70m gelmez. aynı cadde üzerinde. bide derlerki malum ırk farklı muamele gösteriyorlar bize. ulan size kim dokunuyor. kimse dokunamıyor. biz türküz. dükkanın her tarafında türk bayrağı asılı. masamda türk bayrağı var. biz milliyetçiyiz biz türküz ya gibin bizi. bakalım nereye kadar

    edit2 : bize yapılmak istenen olay şu arkadaşlar. biz sistemin kölesi olacaz. 1300 lira + sigorta. al bunu rahatına bak yoksa biz seni rahat bırakmayacaz. evet ya çok fakir olacaz ya da çok zengin olacaz. yaşım 28 bu arada 2 yıllık elektrik 4 yıllık işletme 4. sınıf öğrencisiyim. benden yaşı küçük daha liseye giden arkadaşlarıma sesleniyorum. sistem budur koçlar kendinize gelin daha sonra çok pişman olursunuz. gidin özel okulda zorla okuyun mühendis olun başka bişeyler okuyun adam olun yoksa ölene kadar asgari ücret için zütünüzü yırta yırta çalışırsınız.
    ···
   tümünü göster