/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +3 -1
    Hepiniz az çok tanıyosunuzdur beyler malum namım aldı ilerliyor. Boy boy çocukları olan ve onlara para yetiştirmek için dini imanı gibilen bir komiserim seneler geçti hala başkomiser yapmadı zar zor geçenlerde neyse deyip yaptı dıbına koyduğum rıza babası, herkes ona niye rıza baba diyo anlamış değilim amk hepinizin annesini mi elden geçirdi teker teker...

    Neyse geçenlerde ekibe yeni başkomiser atancaktı mesutla ben havalara girdik tabi ama sonra baktık ki engin geri dönmüş, sonra tekrar terketti ekibi falan filan. Bu huur evladı ortalıkta bekar bekar dolaşıyor hergün başka karıyla yatıyor biz namusumuzla evde çocuk bakıp büyütüyoruz ama bi rütbemizi yükseltemedik eminim rızayla arasında bişey var enginin.

    Bende bir hanım var ismi suat karıda bir çene var off sanırsın WWE SMACKDOWN VS RAW spikeri, o derece. Metin, tekin, şule, zeliha yetmezken bana birgün içirip yatakta oyun etti bi çocuğumuz daha oldu ismide haydar berk. Bin büyüdü bugünlerde arada bir gelip harçlık istiyor ben vermeyince ananı gibiyim zaa diyip kaçıyor bu bini sözlükte görürseniz bana söyleyin hep siz öğretiyonuz böyle şeyleri.

    Ekibe sürekli yeni birileri gelip giderken emektar olmak ayrı bi güzel, mesutla ben baya daşşaklıyız. Ama benim eşek sıpaları hergün başka olay yapıyor rezil oluyoruz herkese, geçenleree zeliş eve köpek diye ayı getirmiş yavru, tabi farketmedik biz. Çok hareketsiz duruyodu hasta gibi, zütürdük veterinere dediki bize ulan nerden buldunuz bu köpek değil ayı. Neyse akşama eve yolladı ekipleri hayvanı teslim ettik koruma altına alınması için. Adam demez mi "evde ayı beslemenin cezası 4872 lira"... O an dedim ki keşke 25 yıl önce kondom kullansaydım da zeliha olmasaydı. Ulan dıbına bezi cebine sigarasını koyduk yine akıllanmadı bunlar.

    Bu arada ekibe narkotikten gelen yeni bi muallak var Ayline halleniyor ama aylin sıkı kız bu bine yüz vermiyor. Öyle diyoruz da aylin 250 gramın turşusunu kurmucan sonuçta sende birgün gibilcen bundan kaçış yok.

    Rıza baba dedikleri elemanda kızını bizim ekipten lale ali dediğimiz keskin nişancıyla evlendirdi, askere gidip geldi bu falan hemen kızı dıbından PKK lı vuran kahraman türk askeri gibi becerdi ve Rızaya torun verdi. Bu sevinçle rızayı müdür falan yaptılar bu aralar ekibi pek giblemiyor. Ulan anlamadığım şey bu ali iç güveysi ve rıza bunla gurur duyuyor kızımı giben adam diye yanında dolaştırıyor tam bir gavat amk.

    Bizim özel harekatçı mesut var bilirsiniz bahsettim birkaç paragraf önce. Böyle 30 bölümde bir dağdan şehre inen teröristler buna musallat olur ama hepsinin de eline verir, ünlü olanlarından biride Cevherdir bilirsiniz bini sahilde boğarak öldürmüştü. Mesut Binine karı dayanmıyor hergün elini gibmekten bıkmadı diyoruz sana bi kız bulalım yok diyor. Geçende bunu rıza baba aracılığıyla zar zor bi öğretmenle tanıştırdık aylanın okuldan tanıdığı, kadının yanında sarhoş olay çıkaran bir iki bine verdi odunu ama karı bundan soğudu hemen, huur böyle adam sevilmez mi odunspor...
    ···
   tümünü göster