/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Beyler belki bu kolaylığı biliyorsunuzdur ama bilmeyen bazı kardeşlerim olabilir onlar için bu konuyu özet olarak anlatmak istiyorum.
    Malumunuz çoğu kişi gittiği üniversitesini ya da üniversitenin bulunduğu memleketi sevmiyor bu bölgeler genellikle kırsal kesimlerde oluyor. ( Bayburt Gümüşhane Kars gibi. ) Benimde tercihlerim sırasında yaptığım bir yanlışliktan dolayı bana üniversite Kars Kafkas üniversitesi çıktı. Bende gitmek istemedim. Daha önce daha küçük yasimda kalça kemigimde kırık olmuştu ve bir dizi ameliyat gecirdim ama sonunda sağlığıma kavuştum. Kars a gitme günüm yaklaştı bir arastirma yaptım ve özel öğrenci statüsü diye bir ibare gözüme carpti. Biraz daha araştıma yaptıktan sonra ayağımla ilgili rapor aldım ve bir dilekçeyle beraber Kafkas üniversitesine özel öğrenci statüsünden yaralanmak istediğimi belirttim. Komisyon kararını aldı ve onayladı. Şuanda KTÜ de tarih okuyorum. Hatta 3 e geçtim. Bunu sizlerle paylaşmak istedim umarım işinize yarar.

    Ancak bu işi her sene tekrar etmeniz gerekmekte. Ancak her sene rapor almanıza gerek yok sadece bir dilekçeyle tekrar başvurmanız lazım.

    Sorularınıza elimden geldiği kadar cevap verecem benimde bilmediğim şeyler olabilir gelin bu başlıkta yardimlasalim.

    Özet yapamadim beyler herşey önemli nerden kessem diye bulamadım.

    Şaşırmamak lazım sözlük liseliden geçilmiyor ya da herkes gitti üniversiteden memnun.
    ···
   tümünü göster