/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Kardesim bana 1 saatlik yol ama bi sorun var kendi kendime gelin güvey oluyorum amk kız bana defalarca arkadasiz kardes gibiyiz diye dedi ama hala unutamadim yapamadim gitsem onu görünce kötü olacam gitmesemde kötü olacam ne yapacagim bilmiyorum
    ···
    1. 1.
      +1
      Benim çok eskiden tanıdığım kız arkadaşlarım var , evlenirken kızın koluna ben girdim de zütürdüm babası vefat ettiği için.Ben bekarım şuan , kız arkadaşım da yok ama hala gider görüşürüm , akşam bana mesaj atar dertleşiriz.
      Eğer çok sorun ediyorsan , git o çocukla tanış. Elini sık , de ki ben erkek arkadaşıyım , x sana çok değer veriyor ve bende ona güveniyorum.
      Yakınlaş o çocukla biraz. Bu gavat yapmaz seni merak etme.Her kızın veya erkeğin karşı cinsten normal / yakın / dost dediği kişiler olur.
      Kafanda kurduğun her ne ise , onu gidermek yine senin elinde güzel kardeşim benim.
      ···
    2. 2.
      0
      Kardesim ben bu kızı seviyorum ama kiz beni sevmiyor ne yapacagimi bilmiyorum bi yandan mesaj atmak istiyorum konusmak istiyorum muhbbet etmek istiyorum ama bi yandan da o beni sevmiyor neden konusayim iliskimi keseyim onunla diyorum kararsız kaldım bi akıl ver be kardesim
      ···
    3. 3.
      +1
      Zorla güzellik olmaz , içinden geçen şuan o kızla sürekli görüşmek olsa da , başka şeylerle ilgilen kendine başka hobiler bul. Oyun falan oyna , dışarı çık diğer arkadaşlarınla gez dolaş para harca . Biraz dağıt hayatını incin olsun belli bir müddet.
      Sonra zaten o kız sana gelip sen karşıma çıkan en iyisi insansın diyecek buna emin ol yaz bir kenara.
      O zaman da sen ya istersin ya da istemezsin.. Karar sana kalmış.
      Sadece şuan kafanı dağıt.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster