/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler selamun aleyküm. istanbulda oturan bir kardesinizim. Sporcuyum. Bu yüzden en çok korktuğum şey sakat kalmaktır. Bu yüzden bıçaklı kavgalardan ve kavgada bıçak çekebilecek kişilerden hep korkmuşumdur. Bu yüzdendir ki hiç bıçaklı bir kavgaya girmedim. Hiçbir kavgadan kaçmadım. Bu büyük bir utançtı benim için. Bu ilk oldu. istanbulda oturan bilir. Her semtin bir bini vardır. Ben de 4 sene önce bizim semtin bininden dayak yemiştim. Üstelik sırf saat sorduğum için, kalabalık olmadığım için. Yanında 5 kişi olduğundan sesimi bile çıkaramamıştım. Şimdi diyeceksiniz ki erkek değilmisin , neden karşılık vermiyorsun? 1 kişiden dayak yemekmi daha acı vericidir yoksa 6 kişiden mi ? Kazanma şansım yoktu bu yüzden karşılık veremedim.
    Tam 4 sene. Hiç unutmadım o huur çocugunu. 4 sene sonra bugün bir internet cafede gördüm bunu. Tek basınaydı. internet cafeden önemli bir belge çıkartmam gerekiyordu fakat herşeyi gibtiredip bu binin peşine düştüm. Eve doğru gidiyordu. Karanlık bir sokağa girmesini bekledim . Tam girdiğinde yaklaştım ve birden arkasını döndü: "Beni mi takip ediyorsun kardeş ? "
    Ben de hayır dedim. Arkasını döner dönmez gülmeye başladı zaten. Beni tanımıştı . Beni tanıdınmı diye sordum tanıdıgını söyledi. Kavgada tanışmıştık dedi. Bunun belinden kavradığım gibi yere yapıştırdım. Boynuna kolumu doladım. O da aynı şeyi yaptı yolun ortasında yerde kilit şekilde kaldık. Ne o beni alt edebiliyo ne de ben onu. Hareketsiz halde duruyoduk. Ben gülmeye basladım. Hem binin boynunu nefretle sıkıyorum hem de yolun ortasında yatmış kahkaha atıyorum. Bu sırada sanki 40 yıllık arkadaşımmış gibi muhabbet etmeye başladık. O : o B: ben
    O: kafan mı güzel?
    B:(kahkaha atarak) yoooo
    O: kardeşim bırak da kalkayım bak yolu kapattık.
    B: olmaz bırakırsam vurursun.
    O: Kur-an çarpsın vurmuycam lan bırak kalkalım ADAM GiBi TEKETEK KAPIŞALIM. Kavganın da bir raconu var

    Bıraktım bunu. Kalktık.

    O: kardeşim ben 4 sene önce serserinin tekiydim . Şimdi geldik 20 yaşına. kusura bakma kardeşim benim. Gel sana bir sarılayım. (sarılıp öptü * ) Gel senle bir yere oturup çay içelim.

    B: Çayını istemiyorum bu akşam benimle teke tek dövüşeceksin.
    O: kardesim kapışmayalım her tarafım ağrıyor
    B: hayır bu akşam teke tek kapışacağız . Hatta mekanı sen seç.

    Mekanı sen seç deyince bir enerji geldi huur çocuğuna.
    O: Tamam !
    Baktım arkadaslarının takıldığı mekanları söylüyo dedim mekanı ben belirleyeceğim.
    O: tamam kardesim bekle şu elimdeki poşeti eve bırakayım da geleyim kardeşim bekliyor. Eve gideyim sen de apartmanın önünde 5 dk beklersin şu poşeti bırakırım sonra istediğin yere gider kapışırız.

    Salak gibi kabul ettim.

    Bu apartmana girdikten 2 dk sonra annesi balkondan çıkıp bana gider yaptı . Ne bekliyosun ? Tarzında. Ben bu huur çocuğunun evden emanetleri aldığını anladım ufaktan uzamaya basladım. 5 dakika sonra çıktığımız yokuşun başından 3 tane eli sopalı bıçaklı adam üzerime doğru koşmaya başladı. O kavga raconundan , delikanlılıktan bahseden huur çocuğu adam toplayıp kovalamıştı beni. Hemde 5 dakikada. Ben bunun elinde bıçağı görünce tabana kuvvet kaçmaya başladım. Bunlar hem arkamdan bağıra bağıra ana avrad sövüyolar hemde kovalıyolardı. Bizim bakkala saklandım. Bakkalcıya yalvardım yakardım beni saklaması için. Depoya sakladı beni. Allahtan beni bakkala girerken görmediler. Paçayı zar zor yırttım.

    Çooooook utanıyorum beyler. Kaçtığım için, anama avradıma küfür etmelerine rağmen dönüp bişey yapamadığım için , korkak bir huur çocuğu beni bu hale soktuğu için ...

    Ne yapmalıyım? Bu olayın verdiği özgüven kırıklığını, ezikliği nasıl atlatabilirim?
    Herkes gibtiret diyor ama gibtiredemiyorum işte
    ···
   tümünü göster