1. 1.
    +20 -4
    Sa Sozluk halki. Hikayeye gecmeden once kendimi tanitayim. 23 yasinda siyah gozlu siyah sacli orta tipli bir panpanizim.

    Yil 2008.

    Arabayı satip cig köfteci acmistik babamla. Okulun yaniydi her sey iyi gidiyordu. Babam orada otururdu bende çiğ köfte sarardim. Ygs den gecememistim dukkan icin ugrasiyordum. Bir gun dukkana biri girdi. Saclari kumral mavi gözlü bir kızdı. Onu gorunce icim bir degigib olmustu. Kendimi cok degigib hissetmistim. O gun ona ismini soramadim ama onu bulucaktim

    1Ay sonra.

    Kızla konusmaya başlamıştık adi Aynur'du(resimdeki kiza benziyor). Onu sevmiştim. O da bana karşı sıcaktı. cig köfteci ise iyi gidiyordu.

    2Ay sonra.

    Bugun cok heyecanlıydım aynur'a açılacaktım. planim onu deniz kiyisi bir yere zütürüp evlenme teklif etmekti. Aynur'u evinden aldim ve goturdum. Evlenme teklifini icin erken olduğunu soyledi ama beni sevdiğini soyledi sonrasinda cok ictik o geceyi hatirlamiyorum.

    3Ay sonra...

    Babamla dükkanda beklerken bir anda iceri 4 tane siyah takim elbiseli adam girdi. Ne oldugunu anlamamistim. Babamla konusmak icin arkaya gectiler. Adamlar ciktiginda babamin yanina gittim ve bunlar kimdi dedim. Bana herşeyi anlattı. Bu adamlardan para almışız tabi benim haberim yok. Meger bu dukkani oyle acmisiz. Cig köfteci taminimiz kadar kazandirmasada kar ettiriyordu.
    ···
   tümünü göster