/i/Tespit

  1. 1.
    +43 -13
    Gencler hayatimda ilk kez sivil okulda okuyorum.(Uni 1)Ve etrafimdaki tespit ettigim tipleri teker teker yazicam.
    1.Herkezle iyi gecinen huur:Bu tip siniftaki tum erkeklerle iyi gecinir fakat kizlar bundan nefret eder.En iyi arkadasi sinifin berkecanidir. Erkek grublariyla gezer.
    2.Tum Kizlara Yavsayan Tip(The Berkecan):Bu tip de 1.sinin tam tersidir.kiz gruplariyla gezer ve erkekler buna yavsak pekekent gavat gibi itamlarda da bulunsada takmaz sıtarbaks a gider.15 TL yi gotune sokar.
    3.Siniftaki kimseyi takmayip okulu bitirmeye calisna tip(The Ben):Bu tip ya maddi gibintinin icinde buyumustur ya da ailesi o yapidadir. Aile icin ahlaktan once sosyallikten once sinav notu onemlidir.Bu adamlara bulasmayin zaten kendi halindedir. Sinifin wp grubuna bile alinmaz. Kizlar bunun yuzune bile bakmaz.
    4.Sinifin feminist kizi:Bu kiz tum erkeklere dusmandir derse giren hocaya bile en ufak polemikte agziniza sicar ya babasi terk etmistir bunlari yada babasi annesini hor gormustur.
    5.Sevdigin Kiz(buyuk ihtimal platonik):Bu kiz senin icin melektir her hareketini incelrsin sen ona bakarken o sana bakinca havalara girersin. Yakinina oturmak icin her seyi yaparsin ama o seni farketmez bile ve durum NOTICE ME SENPAI olayina doner.
    Gencler 1 saat sonra Gastroloji basliyo 2 saat sonra tekrar devam ederim sukuyu cok gormeyim. Sevgiler
    ···
   tümünü göster