/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +74 -4
    ***gibiş hikayelerini trende sokup "Serken sözlüğü gibti" diyenler bana prim yapıyor demesin***

    Sözlüğün "yeniler" bölümüne girip 10 saniyede bir f5 çektiğinizde sözlükte ne kadar gereksiz başlık atanlar olduğunu görürsünüz.

    Böyle bi durumda bu gönderinin tutma olasılığı tutmama olasılığından düşük bu yüzden tutana kadar yazacağım.

    Öncelikle admin inci aşşağıdakileri okuman gerek bu sözlük senin değil bu sözlük buradaki yazarlarındır. Senin görevin bu sözlük birşey istiyorsa bunu yapmaktır (Yıllarca kanal kanal gezip bunu söylemiştin)

    Önemli *** Biz sözlük muhabbetlerinde uludağ veya ekşici birine karşı öncelikle mizah seviyemiz ve REKLAM ALMAMAMIZDAN dolayı geride bırakırdık.Şimdi inci Yazarının profili denince 15 16 yaşında veletlerdir.

    Şimdi arkadaşlar ben sözlüğe üyeliğimin 1. yılına kadar hiç bi şekilde kendime "Yazar" demedim.Şimdi üye olan herkes yazarım diye geçiniyor. Liseliler "imçiçiyiz panpağğğ" diyor. Peki bu yazarlık nedir?
    Bu "Yazarlık" dediğimiz şey "beyler hiç trend olmadın trende sokun" mudur yoksa aklına güzel bir fikir geldiğinde yada uzun süre uğraşıp bi liste yapıp yazan mıdır?

    Fikrime gelince fikrim şudur:
    1.Üye olanlar yazar değil, sadece üye olacak
    2.Sözlüğe yazar alımları olacak
    3.Yazar olmak isteyen üyelerin entrylerine,ne kadar süredir sözlükte olduğuna bakılacak
    4.Bir Yazar günde en fazla 3 başlık açabilecek,20 entry atabilecek.

    Ota taka prim veriyosunuz beyler. Baldınızı gibenler trendde az uplayın şukulayın da görsün birileri

    edit:Önemli *** Biz sözlük muhabbetlerinde uludağ veya ekşici birine karşı öncelikle mizah seviyemiz ve REKLAM ALMAMAMIZDAN dolayı geride bırakırdık.Şimdi inci Yazarının profili denince 15 16 yaşında veletlerdir.
    ···
   tümünü göster