/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler nasıl başlıyacağımı bile bilmiyorum kafam çok bulanık elimden geldiği kadar anlatmaya çalışıcam.

    Beyler ben üni sınavına hazırlanan, 1.80, ince(amatör vücut yapıyordum biraz daha iyi duruyordu vücudum ama bi sakatlanma geçirdim ve şu an çökmüş durumdayım), tipsiz sayılabilecek bi panpanızım.

    Lise 3 te bir sevgilim olmuştu fiziği pek olmasada yüzü güzel bi kızdı. Neyse bu huur benle çıkdı falan bikaç ay sonra ayrıldık. Bunun benden de önceki sevgilisininden önce ki sevgilisi bu kıza huur demiş ayrılmışlar. Kızın adına ayşe diyelim (ayşe değil). Sınıfmı çok severdim ebedi tim dediğimiz grup hepsi kardeşim gibiydi, sınıftaki kızlarlada aram iyiydi bu yüzden sınıf grubunu dağıtmadık. Bu ayşe huursu sınıf grubuna yazdı."görkemciğimle 9 aydır çıkıyoruuuuz" (bebenin adı gerçekten görkem burdan okursa eğer onun ta dıbına koyim gıcık kapıyorum). Bizim sınıfta da sevdiğim bi kız vardı bu ayşeye gıcıktı biz ayrılınca haliyle aramız düzeldi kızla. Bu sınıftaki arkadaşım ayşeye kız grubunda soruyor.
    beraberkenr cıkıyorsanız osexciyle, ahmet reklam arasımıydı?
    ayşe- evet.

    Şimdi sorarlar bre dıbına koduğumun kızı niye insanların arkasından iş çeviriyosun amk dünyasında kahpeler kol geziyor. Benimle çıkarken görkem denilen gavatada yol yapıyormuş anlaşılan. Neyse yine ayrılmadaki suç bendeydi ama aldatılmaktan kurtuldum sayılır diye düşünüyorum sonuçta kız kaşarsa bikaç kişiyi idare edebilir. Benimle çıkarken bikaç kişiyle daha flört ediyor yani.

    Beyler ben bu ilk olayı bu kadar kafaya takmadım ama ikinci kez başıma geldi başka bi kız tarafından.

    Ayşeden ayrıldıktan sonra sene sonuna doğru başka bi kızla çıktım bu cidden güzel bi kızdı bunun adına yılım diyelim. Bu kızla fazla yakınlaşmamız olmadı yaklaşık 2 ay çıktık. 2 ayın sonunda bende soğudum kızdan sonra kendimi soğuttum ve ayrılmasını sağladım. ama bu 2 ay mutluyduk yani beraberken ayşeylede öyleydi herneyse biz ayrıldık. Bugün bana haber geldi kız, uni hazırlığa giden yarmanın tekiyle (bizim okuldan mezun cidden öküz gibi bebe) 5 ay çıktığını söylemişşş. Duydum ilk başta pek tepki vermedim çünkü yılım artık gibimde değildi ama yine reklam arası durumuna düşmek beni kötü yaptı. Bre dıbına koduğumun kızı 1 ay öncesine kadar biz çıkmıyormuyduk? bu huurun telefonunda görmüş bi kız arkadaşım. Benle çıkarken instada bebeyle dmsi varmış herhalde benle çıkarken onunlada flörtleşiyordu. Şimdi bebeyi döcemem ağızımı giber, kıza vuramam. Bende heryerden engelledim amk huurunu (bide wp durumunu ben ne kavusabilirim ne uzaklasabilirim falan yapmis sinirnoldum aq).

    Yani beyler iki kere bu duruma düşmek çok kötü bişey. Zamanında aşkla baktığınız o insanlar sizin arkanızdan iş çeviriyor resmen aldatılıyorsunuz. Artık içinizde kin beslemeye başlıyosunuz. sizi gördüğü zamanda masum masum bakıyor. Namussuzluğunu yüzüne vurmak istiyorum ama bunu da yapamam. Yanındaki bebe giber beni. Kullanılmış gibi hissediyosunuz, artık karşı cinse güvenciniz kalmıyor. Ne yapacağımıda bilmiyorum beyler...
    ···
   tümünü göster