/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2 -1
    Oğlumla aramızdaki ilişki tam olarak şu
    1-Dışarıda top oynuyordu bu dıbına koduğumun salağa 5'te eve dön dedim. Patronum misafirliğe geldi çocuğum yok dedim bu mal 4.45 te geldi Baba baba diye bunu dövdüm

    2-Bir gün dedimki akşam hatırlat sana dayak atcam dedim biraz sinsileşsin bi canavar gibi olsun benim çocukluğum gibi olsun diye düşündüm bu mal geldi  baba beni dövücektin ya dedi bi sinirlendim dövdüm.

    3-Bir günde bu 2 madde deki gün aklıma geldi akşam seni dövcem lan dedim bu sefer hatırlatmadı dövdüm.

    4-Karnesini iyi getirmiş efendi alıyımmı karne hediyesi dedim evet dedi halden anlasın diye dövdüm

    5-Bu salak 18ine girdi herhalde hala salak biraz daha döveyimde akıllansın dedim dövdüm.

    6-19 una girdi vicudu gelişmişmi diye bakıyım dedim lan bu karşılık vermiyor o seferde dövdüm.

    7-Bir gün dövdüğüme pişman oldum al şunu da beraber içelim dedim yok almıyom dedi lan sen artık beni baba olarak görmüyon mu dedim dövdüm.

    8-Bir gün sigarası olmadığını anladım uzattım aldı demekki çalışmıyo ondan bunda sigara dileniyo ee haliyle yine dövdüm.

    9-Bir gün yine salakça bişey yapmışt. Gripmiş bu bulaşırmı dedim sağlık okuyodu yok dedi sen nasıl sağlıkçıdın ben bile bulaşacağını bilirim dedim dövdüm. Grip oldum sen nasıl sağlıkçısın da beni iyleştiremiyorsun dedim eee haliyle dövdüm.

    10-Gözü bozulmuş bunun dedim bak çok telefona bilgisayara bakıyon dedim(tabi oyunu bitince falan döüyodum oynamasın diye) gözün bozulur dedim inanmadı evde bi daha dövdüm.

    11-Bir pekekent yetiştirmişim yine dövdüm.

    12-Bir gün bu 1 hafta falan insan gibi davrandı bi seveyim babası olarak dedim bu puşt elini elime vurdu neymiş kafasını kouycakmış bunu yine dövdüm.

    13-Ben hep adam olaun diye dövdüm çocuğumu hep bunu alt komşu necati efendide bilir sordum seni neden dövüyorum biliyormusun dedim bilmiyorum dedi (dövdüm)

    14-üniversiteyi kazan bıyıklarımı kescem dedim bir gün gelmiş bıyıklarını kesmiycen mi dedi lan şerefsiz bu günü bekliyormuş dövdüm.

    15-Pazar sabahı bir gün 7 de tepemde dedimki 12 gibi uyandırda 3 e 4e kadar uyumayayım dedim salağa yeniden ( dövdüm)

    16-Sigarayı bıraktım diyodu git sigara al dedim aldı geldi ağzı falan açılmış 2 çöp yok hani bıraktıydın lan dedim (dövdüm)

    17-Bunu sörvayvır testi yapayım dedim sonuçta sürekli acunun smslerine falan katılırım aşırı atakanizmciyim (sörvayvır) bu mal ne kadar hayatta kalcak dedim sonuçta sörvayvırda yemek falan çok zor buluyorlar demi bu malda gitti en fazla 1 gün dayanır dedim geri gelmedi bende bu atakanın rekorunu kırmaması için dövdüm.

    18-Şerefsiz harama bakıyofu dövdüm.

    19-Yine bir test dedim kimi seviyon dedim anan mı benmi sen tabiki baba dedi lan o kadar dayak attım mal anne ni sevcen dedim dövdüm

    Özet=salak bi oğlum var.
    ···
   tümünü göster