/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +100 -35
    Evet beyler kendimce hepsini sözlük yazarlarının gözünden tek tek tanıtıcam. Öncelikle başkomutan sirkan inciyle başlayalım.
    ,

    inci : 2009 yılında katılımcı sözlük tarzındaki ağ sayfasını yani inci sözlük'ü kuran kulak memesi yalanıcak adamdır. Sözlüğe 7 Seneyi aşkın yıldır komutanlık etmekte ve görevini güzel bir biçimde yapmaktadır şahsen kendisini severim

    kahvede cikan amli : Sözlükte genellikle islam'a karşı duruşuyla tanınır. Olan biten muhabbetlerinde bunu hayli yansıtmıştır. Yazarların deyimiyle acilen imana getirilmesi gerekmektedir.

    mal adam : adıyla pek alakası yoktur. Sözlüğün hatrı sayılır adminlerindendir birçok kişi tarafından sevilse bile bi okadar kişi tarafından sevilmemektedir. Olan bitende ara sıra ortaya çıkar sözünü söyler ve dıbınıza koyayım der gibi ortadan kaybolur. kendisini sahsen severim.

    ferrarisini satan muallak : inci sözlüğün adam gibi adam adminidir. Bu insanı fazla görmek mümkün değildir entry girdiği tarihler şubatın 29 unda doğan bir çocugun kumbaraya para atması gibi birşeydir

    40 yillik yogurtcu : Bu adminin entrylerine fazla rastlamadım ama iyi bir insan ve atatürkçü olduğu söyleniyor

    orginal behlul : Arada sırada aldığı maaştan şikayet eden, genelde yaptığı işlerin parasını söylemekten hiçbir şekilde utanmayan sevdiğim bir admindir.

    sarhos amip : geçen kız arıyolardı sonra noldu bılmıyorum.

    okati : Adminler arasında en az sevilen hatta hiç sevilmeyen diyebileceğim bir admindir. olan bitende kürtçe söylemler yazıp yazarları sürekli kudurtmaktadır. eğer sözlüğe darbe yapılsaydı fetö okati olurdu.

    namik : ismiyle efsane gibertmelerden biri olan android i trollüyoruz a ilham olan ve aynı zamanda vatanına kuvvetle bağlı türkçü bir panpamızdır. Allah seni başımızdan ekgib etmesin namik baba

    cemil : Sözlüğün yardımsever bir adminidir. Her türlü konuda yardımda bulunmaktadır. Genellikle Akp taraftarı söylemleriyle bazı yazarlar tarafından sevilmekte bi o kadar yazar tarafından da aşağılanmaktadır. Özellikle 50 tl ile ayakkabısını silmesi ve ardından bi yazarın o paranın üstünde atatürk var lan demesine karşılık gayet normal bir biçimde 'biliyorum' demesi
    cemil'in iktidar yanlısı oldugunu gösteriyor. tarafımca çok sevdiğim istese boshnak çekeceğim admindir.

    teletabi : aktif bir admindir. Ferreleri yayınlandı diyen yazarları çok gördüm. ( içerik söylemiyim silik atarlar amk ) olan bitendeki ego savaşlarına fazla katılmadığı açıktır.

    aworms : admin olmamasına karşın sözlüğün android ve ios uygulamasını çıkararak şöhretini tavana vurdurmuştur. 200 ve 100 tl lik paralarsa ismini yazmaya çalışmış para yetmeyince 20 tl ile devam etmiş ve kendini tabiri caiz se rezil etmiştir. Olan bitende egolu söylemleriyle milleti çıldırtması da ayrı bir özelliğidir.

    biyikli genc forvet : aslında bıyıksızdır ve forvet değildir. özellikleri bakımından ferrarisini satan muallak'ye çok benzer entry girdiğini görmek şimdiki liselilerin müdürlere karşı geldiğini görmek kadar nadirdir. sevdiğim bir admindir.

    patientia : fazla tanımıyorum oyuzden birşey söylemiyecem.

    rasat : Namı değer ismail alpen reyiz sozlugun ortağıdır oyuzden kendisini açıklamaya kelimelerin yetecegini sanmıyorum

    inci ya rakos : çok yaratıcı bir nicke sahip olmakla beraber kayışı sağlamlardandır. mizah seviyesi üst kalitededir. severim kendisini.

    Adminler bir nebi bakanlar kuruludur.
    Sözlüğün geleceğinin bizler elinde oldugunu unutmayın.

    Biz inci sözlüğüz.
    Biz orduyuz.
    Biz unutmayız.
    Bizi bekleyin.

    edit: şuku veren eller dert görmesin eyvallah panpalar
    ···
   tümünü göster