/i/Videolar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -1
    Oncelikle selâmün aleykum beyler

    Sizlere gibertme atacağımız huur çocuğunu tanıtayım youtube kanalı TTO

    Bu huur çocuğu Kuran a sövuyor, Takipcilerine kezban diyor diger youtuberlerin anasına sovuyor.
    Normalde youtuberleri bende sevmem ama bu şerefsiz durduk yerde milletin anasına sovuyor normalde bunu arkadaşı ile yapıyor fakat arkadaşı ses alıp youtubeye atıyor bu bini ifsaliyor.

    Ben de denk geldim beyler önerilen videolar kısmından Kuran a sovmek falan görünce noluyo amk diyerek baktım binin kanalına gittim açıklama videosu falan çekmiş ve ne diyor tahmin edin

    YANLISLIKLA AGZIMDAN KACTI

    Be huur cocugu senin ağzını gibeyim ben ateist putperest inanmiyosan saygı duy lan. Neyse öbür tarafta zebaniler ona hoşgörülü davranır (!)

    Ve diğer konu beyler bu youtubede kim var kim yok hepsinin anasına giydiriyor ve yaptığı açıklamayı tahmin edin.

    SINIRLIYDIM BEN SIZ SINIRLI OLUNCA MILLETIN ANASINA SOVMUYONUZ MU

    Lan bel kemiğini gibtigim anaya sovmek ne lan bacıya sovmek ne lan. Beyler ben hele ki Sözlükte de anancılık yapılmasına çok karşı duran biri olarak bu mevzuya da çok kızdım.

    Daha da açıklama videosu çekecek yüz buluyor huur çocuğu sinirden deli oldum la Türkiye de böyle insanlar yaşamasın dıbınakoyarim bu binin.

    3. olarak bu gavad Takipcilerine kezban falan diyor ona abone olan ona para kazandıran veledler eyvallah ama sen onların sırtından maynkıraft izleterek para kazaniyosan onlara da saygı duyacan huur çocuğu !

    özetle beyler gidin videosuna diss verin bol bol sövün muallakye kafam attı videoyu kapattım beyler daha yediği takları anlatıyordu muallak izlemedim daha nicesi var

    edit:imla
    ···
   tümünü göster