/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +219 -233
    Çünkü adamın 65 yaşındaki hali bile benden yakışıklıydı.
    Bu adam kimi sevdiyse mutlaka onu kazanmıştır. çünkü yakışıklıydı hep.

    Ben ise şuan 20 yaşındayım.
    tak gibi bir suratım var.
    Şuana kadar 2 kıza açılıp, bir kıza daha açılmadan gibtir yedim.
    Bakın amacım kız gibmek değil. öyle olsa param var. giderim karıya veya eskorta. sadece sevip sevilmek amacım Ama tak gibi suratım olduğu için kimse beni sevmiyor ve hayatım boyunca hiç sevilmeyeceğim.
    Sırf bu yüzden ateist oldum lan ben. çünkü hep sordum bir tanrı nasıl bu kadar adaletsiz davranabilir diye.en büyük adaletsizlik bence bir insanı çirkin yaratmaktır eğer tanrı var ise. belkide tanrı vardır. yanılıyorumdur.onuda bilemem ama eğer tanrı var ise bence adaletsiz birisi. çünkü bazı insanları(örnek:ben) tak gibi bir suratla yaratıyor. hatta bence en büyük adaletsizlik budur.

    çünkü hiç sevilmezsiniz, anneniz bile sevmez sizi. seviyormuş gibi görünür sadece.oda sırf dokuz ay karnında taşıyıp büyüttüğü için. yani benim annem öyle. bazen annemle tartışırsam birden sesini yükseltip bana maymun suratlı diyor.ve susuyorum çünkü tak gibi suratım var. kadın haklı. işte bu sebepten her gece ağladım ben beyler.

    Vel hasılı kelam tarık akanın ölmesine üzülmedim. çünkü güzel bir hayat yaşadı, güzel bir yüzü ve onu seven insanlar vardı.ama öyle deme senin de kalbin güzel senide seviyoruz demesin kimse ağır konuşurum.
    Hiç aşık olunan insan olmamak hiç sevilmemek nedir bilmeyen insan ahkam kesmesin bana.
    Asıl birine üzüleceksem kendimin yaşadığına üzülürüm. çünkü kusulası bir suratım ve önümde hep yalnız, sevgiye muhtaç kalacak bir yaşamım var.
    Annemim ve ailemin üzülmeyeceğini bilsem çoktan kıymıştım bu canıma.

    Sadece içimi dökmek istedim beyler. zamanınızı çaldıysam özür dilerim.
    ···
   tümünü göster