/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +4 -2
    Düşmana, kadın ve çocuk sığınma yerinin yolunu gösteren hain oğlunu, alnının ortasından vuran HABiBE bacıdır.

    ineboludan Ankaraya, cephane ıslanmasın diye, oğlunun örtüsünü cephaneye sarıp, oğluyla beraber, donarak can veren ŞERiFE bacıdır.

    işgalci ruslara karşı, 3 aylık bebesini eşe dosta bırakan, kocasıyla cepheye koşan NENE Hatundur.

    Balkan savaşında, subay olan eşi Ahmet beyi cepheye yalnız göndermeye razı gelmeyip, savaşa koşan, 1.dünya harbinde, akrabalarıyla birlikte çarpışan, adam kaçırıp kelle kesen Kara Fatmadır,

    Erkek kılığında, kurtuluş savaşına katılan, anasının ardından, Halimem gitme dedigi, Halim çavuşdur.

    1 yıllık evli MAKBULE dir,

    Kocası Halil çavuşun yanında, yunanla çarpışmış, yunanın ilerleyişini gururuna yedirememiş göğsünü siper etmiş Halide Ediptir,

    Koca istanbul'u örgütlemiş Hasan Tahsinin öz kızıdır.!!

    Şortu yosmalanmak için giymez kadın, şort özgüvendir, şort güçtür, şort kazanımdır, ve kadın bu gücü yine kadından almıştır.

    Cephede gögsünden vurula vurula, sırtında mavzer taşıya taşıya, yoktan var edilen bir memleketin kadınlarına, dünya üzerinde, milli kurtuluşa, erkeğine hem kadınlık, hem yoldaşlık, hem şehitlik mertebesi veren ülkem kadınlarına, cefalar çekmiş, anadolu kadınlarına, sen şort giyiyor diyerek tekme atamazsın!!! Biz şortlu kadında, kurtuluşu görüyoruz!!! Şortlu kadında, kadının kadına kattığı kazanımı görüyoruz!!

    BiZ ŞORTLU KADINDA ÇAĞDAŞ BiR ÖZYURT GÖRÜYORUZ!! Ve sen!! Ve senin gibiler!!! ÜLKEMi SiSTEMATiK OLARAK, ARAPLAŞTIRIP KÖPEKLEŞTiRMEK iSTEYENLER, ŞORTLU BiR KADIN GÖRDÜĞÜNÜZDE DEGiL TEKME ATMAK, MIRILTI BiLE ÇIKARAMAZSINIZ!!!
    ···
   tümünü göster