/i/Tespit

  1. 1.
    +94 -43
    Evet belki hoşlanır ama sırf kaslısın diye asla aşık olmaz.oluyorsada o kız sizin tipinize kıyasla çirkindir.Artık şunu anlayın beyler.kendi başına kas hiç bi gibime etki etmez.



    mesela bu abimizin vücudu dünyadaki en iyi vücutlardan biri olabilir ama kızlar bu kaslı erkekten hoşlanmaz.daha doğrusu hoşlanır ama aşık olmaz.neden?
    Çünkü yakışıklı değil.







    ama bu kaslı erkekten hem hoşlanır hem aşık olur.çünkü yakışıklı.kaslı olması ekstra bi özellik.kekin üstüdeki üzüm gibi düşünün.bu arkadaş kaslı olmasada kızlar bundan hoşlanacaktı ve aşık olacaktı.çünkü yakışıklı amq.sadece bu






    Demem o ki bir bir kızın sizden hoşlanması için kas yapabilirsiniz ama asla o kızın size aşık olması için kas yapmayın.ama bence en iyis sadee kendiniz için yapmanız en iyis.
    Çünkü aşk için dış güzellik yani yüz güzelliği ilk maddedir.
    Eğer tipsizseniz ve kas yaparsanız sizden hoşlanan kız olur belki hatta sizle yatmak bile isteyenilir ama size aşık olmaz.
    Bunu çıkarın aklınızdan.tecrübemle konuşuyorum amq.2 yıldır spor yapıyorum.40 cm e yakın pazu var.ne giysem üstüne yapışıyor.kızlar falan bakıyor ama sevgilim yok.sapım.kime açıldıysam tipsiz olduğum için gibtir yedim.

    Birde parayada değineyim.paranız arabanız eviniz varsada kızlar peşinizde koşabilir ama gene size aşık olmaz.çünkü olası bir iflasınızda pufff kızlar uçacaktır.o kız sana değil parana aşıktır çünkü ondan sonra boynuzu yeyip ağlamayın.zaten çirkinsiniz dahada çirkinleşirsiniz amq.bunu anlamak için tecrübe etmeye gerek yok sanırım.tipsiz biri olarak ilerde zengin olursam sadece o kızları giberim.o kadar.

    Tavisiyelerim bunlardır beyler.sırf kas yapıp kız düşürecem diye paranıza emeğinize zamanınıza yazık etmeyin.çünlü tipsizseniz asla bi kız size kaslısınız diye aşık olmayacak.en fazla hoşlanır bakarlar.ama hoşlandığını yani vücudunuzu beğendiğini söylemezler bile.aklınızdan çıkarın yani bunuda.2 yıldır bana diyen kıza rastlamdım amk.

    ister beni dinleyin, ister gidip 6 ayda bir yılda ne gibimse artık o sürede kas yapıp sonra gidin bi kıza açılın.muhtemelen size gibtiri çekecektir.size evet derse tip olarak size kıyasla oldukça çirkindir.bunuda bilin.

    Özet:özet yok amq. sizin için yazdım.sizde kıçınızı kaldırıp okuyun.

    yoğun istek üzerine edit:


    aşağıda bir panpamız çok iyi özetlemiş.özet isteyen arkadaşlar buraya bakabilir.adamın şukusunuda verin. (bkz: #179243853)
    ···
   tümünü göster